Eva Havelková v barvách Nutrendu získala medaili na EVLS Prague!

Eva Havelková v barvách Nutrendu získala medaili na EVLS Prague!

Již třetím rokem je NUTREND hlavním partnerem nejprestižnějšího evropského festivalu síly, bodybuildingu a fitness EVLS Praque Showdown.

I letos jsme přivezli žhavé novinky. Největším tahákem byl pre-workout N1 a poprvé jste si mohli prohlédnout NUTREND MONSTER TRUCK N1. Všichni, kteří něco znamenají ve světě fitness a bodybuildingu byli 30.9. a 1.10. na EVLS PRAGUE SHOWDOWN 2016 v Tipsport aréně. Nutrend jako hlavní partner měl hned 2 stánky a exkluzivně pro tuto akci i Nutrend monster truck N1 s ochutnávkou našeho nového pre-workoutu, který se díky nejvyššímu obsahu povolených látek stává jedničkou trhu.

Kromě N1 jste mohli ochutnat velmi úspěšné proteinové tyčinky EXCELENT PROTEIN BAR z olympijské edice, které byly oficiálním doplňkem stravy českých i slovenských olympioniků v Riu. Hlavně dámám chutnaly delikátní tyčinky s vysokým obsahem vlákniny, které jsou nově k dispozici i v bezlepkové podobě – FLAPJACK GLUTEN FREE ve 4 příchutích. V neposlední řadě ochutnávali návštěvníci EVLS Prague Showdown 100% Whey Protein. Vlajková loď společnosti NUTREND, která se změnou technologického postupu výroby dostává na špičku ve své třídě.

Kromě hlavního stánku na EXPU, kde jste mohli potkat legendu Men´s Physique PRO Martina Mestera, nizozemskou hvězdu Michelle Heuts závodící v nové kategorii Diva fitness PRO nebo nové členy Nutrned teamu Davora Brdanoviče a Moctara Bagah závodící v kategorii IFBB Classic bodybuliding. Nutrend měl svoje želízka v ohni také na pódiu. Velký úspěch zaznamenala Eva Havelková v kategorii Bikini Fitness nad 172 cm v rámci EVLS Prague amateur. Získala stříbrnou medaili a stala se hvězdou na našem stánku. V jednu chvíli bylo kolem Nutrendu tolik lidí, kteří se chtěli s Evou vyfotit, že se nedalo vůbec projít.

Podle vašich reakcí přímo na místě jste byli s našimi novinkami velice spokojeni. Za celý Nutrend team děkujeme všem, kteří za námi přišli a vytvořili skvělou atmosféru. Věřme, že se uvidíme na další podobné akci jako EVLS Prague Showdown 2016.

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Nenechte se vyiontovat

Objevit
Nenechte se vyiontovat

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Křupavá a plná proteinu

Qwizz Protein Bar
Křupavá a plná proteinu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena