Exklusivní 34% proteinová tyčinka

Exklusivní 34% proteinová tyčinka

COMPRESS CFM 34 má složení a obsah bílkovin (34%), jenž přesně odpovídá požadavkům těch nejnáročnějších sportovců a je vyráběna ve dvou gramážích 80 g a 40 g.

Tyčinka COMPRESS CFM 34 je obohacena o přídavek vitaminů C, E, B1, B2, B3, B5, B6, B12, biotin a kyselinu listovou, která pokryje vaší denní potřebu vitamínů u 80 g z 33 %, a u 40 g ze 17 %. Tyto vitaminy jsou nezbytné pro efektivnější využívání bílkovinných zdrojů a navíc blahodárně působí na imunitní systém, jenž být silovým tréninkem značně oslabován.

Základem jsou vysoce kvalitní bílkovinné zdroje, jež byly vybírány na základě požadavků intenzivně trénujících sportovců. COMPRESS CFM 34 obsahuje vysoce kvalitní a pro organismus efektivně využitelné aminokyselinové spektrum.
Bílkovinné zdroje, které jsou ve specificky významném poměru v tyčince COMPRESS CFM 34 jsou:
- mléčný proteinový izolát (MPI) - syrovátkový proteinový izolát (WPI) - kaseinát vápenatý - hydrolyzát želatiny

Tyto bílkovinné zdroje vynikají vzájemným zesilujícím účinkem, díky postupnému vstřebávání jednotlivých frakcí je váš organismus zásoben odpovídající dávkou potřebných aminokyselin mnohem delší dobu, než je tomu u běžných proteinových tyčinek. MPI a WPI patří mezi tzv. rychlé proteiny, tzn., jsou relativně rychle vstřebány a využívány organismem, ale proto, aby efekt zasycení přetrval déle než pouhých 30 minut je v tyčince další složka – kaseinát vápenatý. Tato bílkovina se již řadí mezi tzv. pomalé proteiny, protože se vstřebává ze zažívacího traktu pomaleji než např. WPI a MPI. A právě tato vyladěná kombinace vám přinese očekávaný výsledek – kvalitní svačinu v průběhu dne a dokonalý pocit zasycení.

Čtvrtý zdroj bílkovin je hydrolyzát želatiny, vysoce šetrně zpracovaným zdroj bílkovin, který blahodárně ovlivňuje stav pohybového aparátu, především stav kloubních pouzder, vazů a šlach. Právě tento pojivový aparát bývá u hardcore kulturistů do značené míry přetěžován a mnoho sportovců zapomíná na péči o jeho stav. Proto jsme do tyčinky přidali a optimální denní dávku hydrolyzátu želatiny, který podpoří výživu, funkčnost a odolnost vašich vazů, šlach a kloubních pouzder.

Aby byla u výstupních surovin zachována vysoká biologická hodna a jejich maximální využitelnost organismem, jsou vstupní suroviny zpracovávány nejmodernějšími technologiemi výroby. Mezi nejpokrokovější a zároveň nejšetrnější technologie patří právě technologie výroby nazývaná jako CFM (cross flow microfiltration – neboli mikrofiltrace zkříženým tokem přes keramické filtry). Revoluční nechemická technologie výroby. Díky CFM nedochází k nežádoucí denaturaci (znehodnocení) bílkovinných zdrojů a je maximálně zachována vysoká biologická dostupnost (využitelnost) výstupní suroviny.

Tato výrobní technologie přináší hned několik přínosů najednou:
- minimum denaturovaných bílkovin - vysoce biologicky funkční frakce bílkovin - oddělení bílkoviny bez použití chemikálií - pozitivní vliv na imunitního systému - jsou zachovány látky, které podporující jeho odolnost např. alfa-laktalbuminy, imunoglobuliny a glykomakropeptidy - podporu produkce silně anabolického růstového faktoru IGF-1

Svým složením je COMPRESS CFM 34 vhodná jako svačina v průběhu dne, zasytí (34 % bílkovin) a dodá potřebnou dávku kvalitní energie energii (32 % sacharidů). Díky vzájemnému poměru bílkovin a sacharidů nehrozí během konzumace situace, kdy bílkoviny budou v organismu spotřebovávány na běžný chod organismu, ale mohou být efektivně využity pro ochranu a výstavbu kvalitní čisté svalové hmoty.

COMPRESS CFM 34 je vyráběna ve 4 oblíbených příchutích. Vyniká jemnou chutí a nadýchanou konzistencí:
- banán - čokoláda - marcipán - vanilka-kokos

Kvůli rozdílným požadavkům silově trénujících sportovců je tyčinky vyráběna také ve dvou velikostech: 80 g, 40 g

COMPRESS CFM 34:
- vysoký obsah kvalitních bílkovin - přídavek nezbytných vitaminů - kvalitní výrobní technologie CFM - méně než 0,3 % trans-nenasycených mastných kyselin

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 500 Kč

Získejte vitaminy ZDARMA

Dárek k nákupu nad 2 500 Kč

Pečujte o svou imunitu

Zjistit více
Pečujte o svou imunitu

Funkční nápoj,

který se postará o vaši hydrataci.

Zahnat žízeň
Funkční nápoj,

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena