Exkluzivní seminář s Kaiem Greenem

Exkluzivní seminář s Kaiem Greenem

Světoznámý americký kulturista Kai Greene coby oficiální ambasador soutěže Olympie Amateur Europe, jíž je společnost NUTREND hlavním partnerem, se v Praze v průběhu prvního červnového víkendu setká se svými fanoušky.

Bude pro ně připravena autogramiáda i Greenovo speciální exhibiční vystoupení, ale to není vše, na co se můžete těšit! V sobotu 7. června od 9:30 hodin totiž proběhne ve VIP prostoru Tipsport areny také Greenův exkluzivní seminář, který vám nabídne naprosto unikátní možnost promluvit si s jednou z největších kulturistických superstar. Greene účastníkům poodhalí své soukromí i tajemství, která stojí za jeho úspěchy. Po semináři bude navíc pro všechny připraveno pohoštění, jež si se svými fanoušky užije i sám kulturista, který je jednou z hvězd dokumentárního snímku Generation Iron. NUTREND zve na tuto výjimečnou událost všechny příznivce kulturistického sportu i samotného Kaie Greena.

„Bude to opravdu ojedinělá šance, jak se dozvědět věci z Greenova soukromí. Chceme fanouškům i závodníkům umožnit, aby v Praze zažili skutečně nezapomenutelné chvíle,“ říká Robert Speychal, výkonný ředitel pořadatele soutěže, Sportovního holdingu Praha. „I když moje účast v roli ambasadora Olympie Amateur Europe byla oznámena teprve nedávno, už se návratu do Prahy nemůžu dočkat. Vždyť naposledy jsem tu zvítězil na loňském EVLS Prague Pro! Na spolupráci se Sportovním holdingem Praha se těším, je to skvělá příležitost k tomu, abych pomohl ještě více zviditelnit kulturistický sport a fitness na starém kontinentu. Určitě si užijeme skvělou atmosféru, vždyť jde o Olympii,“ doplňuje sám Greene.

Více informací najdete na následujících webových stránkách:

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Křupavá a plná proteinu

Qwizz Protein Bar
Křupavá a plná proteinu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena