Explosin - výbušná směs pro maximální nabuzení

Explosin - výbušná směs pro maximální nabuzení

Motivační průpovídky a našlapaná hudba vás posunou jen do určitého bodu. Chcete-li se bezprostředně před tréninkem napumpovat tak, abyste vydrželi procházku cvičebním peklem, potřebujete pomocníka.

Světoví cvičenci mají ve velké oblibě heslo „go hard or go home“ – tedy něco ve smyslu buď do toho jdi pořádně, anebo to zabal. Někomu by se to mohlo zdát přehnané, ale jde o velmi praktickou poučku – bez plné koncentrace a pořádného nasazení nemají tréninky velký smysl. Svaly rostou a výkonnost se zvyšuje tehdy, posunujeme-li při cvičení své limity. Ne vždy je jednoduché jít do toho naplno. Ne vždy je snadné dát do toho maximum. Proto je zde EXPLOSIN - unikátní předtréninkový suplement pro nekompromisní trénink. Účinná kombinace látek zaručí prokrvení, nabuzení organismu a zároveň podpoří plnou soustředěnost při tréninku. Protože právě takový je ideální cvičenec - nabuzený a plně soustředěný.

Velká řada vědců a nutričních specialistů se pídila po možnostech, jak naskládat všechny účinné látky v ideálním poměru do jednotlivých specializovaných produktů. Výsledkem této snahy je EXPLOSIN. Přípravek obsahující směs účinných látek synergicky působících na intenzitu, kvalitu a prožitek tréninku. Mezi tyto látky patří kofein, arginin, účinná směs polyfenolů Vinitrox, citrulin malát, synefrin a další. Přípravek užijete 30 minut před započetím fyzické aktivity a on vám dá vše, co během tréninku potřebujete k udržení nabuzení a koncentrace a to v takovém množství, jaké tělo dokáže efektivně využít.

EXPLOSIN je revolučním produktem díky směsi účinných látek nakombinovaných do skupin podle žádoucího efektu. Concentration Matrix (kofein, tyrosin) pro 100% soustředěnost, Bloodlust Matrix (arginin, Vinitrox, L-citrulin malát) pro zvýšení výkonnosti a Fanatic Pace Blend (synefrin, taurin) pro totální nasazení v rámci tréninku. Kam jde mysl, tělo následuje, proto je psychická soustředěnost velmi důležitou součástí tréninku. Neméně podstatné je udržet plné nasazení a nepolevit v intenzitě, chcete-li své snažení maximálně zúročit. Proto je zde EXPLOSIN - výbušná směs pro maximální nabuzení a stoprocentní soustředěnost v nepřehlédnutelném designu a borůvkové příchuti. Jedno balení vystačí až na 70 dávek.

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Křupavá a plná proteinu

Qwizz Protein Bar
Křupavá a plná proteinu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena