FAT DIRECT TOUR - Praha

FAT DIRECT TOUR - Praha

První únorový týden uběhl jako voda. NUTREND tento týden strávil v Praze na FAT DIRECT TOUR.

Za celý týden jsme rozdali stovky FAT DIRECT SHOTŮ. Uspořádali jsme spoustu soutěží o hodnotné ceny. Mohli jste ochutnat novou vylepšenou recepturu Excelent tyčinek a také se dozvědět informace o našem novém projektu MŮJ DIETNÍ PLÁN. V pondělí 4. 2. jsme celou akci odstartovali ve Form Factory Fitness Center v Butovicích. Kromě krásných Nutrend Girls, se akce zúčastnili kulturista Jakub Prchal a OCR Tomáš Tvrdík.

V úterý 5.2. jste si mohli ve Fitness Galaxie zaskákat pod vedením Karolíny „Kaya_Li“ Liberdové a pozdravit se s nepřehlédnutelným Pavlem Szotkowským. Kruhový trénink na vlastní kůži pod vedením Kuby Prchala a Peti Veselé vyzkoušeli cvičenci ve středu 6.2. v Aquapalace. Zde jste se mohli také vyfotit s charismatickým Vaškem „Noidem“ Bártou. Původní tříčlennou partu přijeli do Aquapalace pozdravit Tomáš Tvrdík a Pavel Szotkowský, se kterým jste se mohli setkat i v Xplore fitness ve čtvrtek 7. 2., ve kterém bavil okolí Vašek „Noid“ Bárta.

V Praze se nám velmi líbilo, a proto v ní zůstaneme i příští týden. Zároveň se s námi můžete potkat na naší nové základně v Nutrend Worldu. Dále budeme k vidění v Jižních, Západních i Severních Čechách. Celý harmonogram naleznete na: FAT DIRECT TOUR

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Nenechte se vyiontovat

Objevit
Nenechte se vyiontovat

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Křupavá a plná proteinu

Qwizz Protein Bar
Křupavá a plná proteinu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena