FAT DIRECT TOUR probíhala i druhý týden.

FAT DIRECT TOUR probíhala i druhý týden.

Pondělí 11.2. jsme pokračovali rozdáváním FAT DIRECT SHOTŮ v Praze. Konkrétně jsme navštívili fitcentra FIT UP! Centrum Černý Most, Spartan Gym a Form Factory Fitness Václavské náměstí.

Během 20minutové zastávky od nás každý dostal shot a uspořádali jsme také soutěže o krásné ceny. Paralelně v pondělí probíhala akce v Nutrend Worldu, kde jsme strávili celé odpoledne. S námi zde byli také Karolína „Kaya_li“ Liberdová a Tomáš Tvrdík. S Karolínou jste si mohli 2x vyzkoušet lekce jumpingu. Pod vedením Tomáše jste mohli okusit 2 náročné kruhové tréninky.

Úterý 12.2. jsme vyrazili do Kladna do Fit Effect a poté jsme zakončili pražskou Tour ve Fitness Station a FIT2B. Současně jsme celé odpoledne strávili v Benešově v Pulse Fitness, do kterého s námi dorazil Pavel Szotkowski, pod jehož vedením si zacvičily také 2 výherkyně instagramové soutěže od Pulse Fitness. Nechyběly soutěže a ochutnávky nové vylepšené receptury tyčinek Excelent.

Středa 13.2. patřila Kubovi Prchalovi, který se s NUTRENDEM účastnil Tour ve Sport Studiu Prima v Karlových Varech, s Kubou jako již tradičně byla velká legrace, což jste mohli vidět v instastories @nutrendbodybuilding. Trenéři i cvičenci se za Kubou chodili poradit a vyměnit si své tréninkové a výživové zkušenosti. Zároveň náš Nutrend Team působil v Jihlavě v M&M Fitness a Fitness Factory, ze kterého pokračoval do města Tábor, kde jsme rozdávali shoty a soutěžili v Hard Work Gym Peta, Fitness OC Slunce a Gym Palcát.

Den sv. Valentýna jsme slavili v různých částech republiky. V Ústí nad Labem ve Fitness Arena a T-Clubu, poté v Krupce v Gym Fit Krupka, v Teplicích ve Fitness Fontána a první část jsme zakončili ve Fitness Centru Jiskra v Bílině.

Dále jsme dělali radost v Českých Budějovicích ve Fitness 14, Kvalita fitness a wellness a Fitness Pouzar. Svátek zamilovaných s námi mohli oslavit v rámci FAT DIRECT TOUR také v Karlových Varech ve Fitness Club Luky, dále v Sokolově ve Fitness Ural a v Avalon fitness centru v Plzni.

Tour nám nadále pokračuje, další týden se NUTREND bude vyskytovat jak v Čechách, tak i na Moravě. Celý harmonogram FAT DIRECT TOUR najdete na ZDE.

Těšíme se na Vás!

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Křupavá a plná proteinu

Qwizz Protein Bar
Křupavá a plná proteinu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena