FAT DIRECT TOUR - Ostrava, Brno, Pardubice

FAT DIRECT TOUR - Ostrava, Brno, Pardubice

Proběhl poslední týden FAT DIRECT TOUR, která probíhala celý únor.

V pondělí 25. 2. jsme s Miroslavem Juríčkem rozdávaly FAT DIRECT SHOTY v AZ FITNESS v Brně. Mohli jste tu ochutnat také novou recepturu tyčinek EXCELENT, ale také novinku BCAA v plechu.

V úterý 26. 2. jsme celé odpoledne strávili s Jozefem „JOJEM“ Porubským, který vedl dva crossfitové lekce ve FIT PARKU v Ostravě. I zde jste mohli po náročném Jojově tréninku ochutnat vynikající tyčinky Excelent a osvěžit se BCAA v plechovce. Zároveň jste NUTREND tým mohli potkat na Jižní Moravě. Konkrétně v Infitness v Uherském Hradišti, Relax 21 v Uherském Ostrohu, Lipovka Relax Club v Hodoníně, v H-Fitness v Břeclavi a Fitness Clubu Freedom v Hustopečích.

Ve středu 27. 2. jedna skupina rozdávala FAT DIRECT SHOTY v Opavě ve Fitness Pepa a Bavaria Fitness a dále v Ostravě v Top Fitness Poruba, Quatro Fitness, FIT LIFE 24, Kučera fitness, Top fitness Dubina. Druhá skupina působila v Brně, kde jste si mohli zasoutěžit o hodnotné ceny a dostat SHOT zdarma. Jmenovitě jsme zavítali do FIT4ALL, Big One Fitness „Mendlák“, Big One Fitness Club, Fitness 3000, Blue Gym a putování Brnem jsme završili v Ladie´s gym.

Ve čtvrtek 28. 2. jsme završili celou tour ve FITTSPORT v Rožnově pod Radhoštěm, ve Fitness Abácie ve Valašském Meziříčí a v Bobrky Centru ve Vsetíně. Dále jsme poslední den strávili také s Miroslavem Juríčkem ve FIT&SPORT v Pardubicích. Kde to bylo opravdu kvalitní zakončení celé tour. Rozdali jsme kolem 400 shotů, uspořádali 3 soutěže. Mirek zde vedl také seminář zaměřený na správné sestavení redukčního jídelníčku spojený také s našim projektem MŮJ DIETNÍ PLÁN a poté si také 4 šťastlivci mohli zatrénovat pod jeho vedením.

Doufáme, že jste si celou FAT DIRECT TOUR užili, tak jako my. Brzy se budete moci podívat na závěrečné video z celé akce a také celkové shrnutí.

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Hotový pre-workout nápoj,

který vás nastartuje!

Ochutnat
Hotový pre-workout nápoj,

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena