FITNESS CAMP 2018

FITNESS CAMP 2018

Poslední prodloužený víkend letních prázdnin se uskuteční unikátní sportovně-vzdělávací akce určená pro mladé závodníky a závodnice v kulturistice a fitness, letní Fitness Camp 2018!

Celá událost proběhne v luxusních prostorách nově vybudovaného Nutrend World v Olomouci a v průběhu 4 dní bude zahrnovat přednášky a semináře o tréninkové metodice, sportovní výživě, suplementaci a přípravě na závody, dále vedené tréninky pod dohledem zkušených trenérů a reprezentantů, nácvik správného provedení pózování na soutěži v jednotlivých sportovních kategoriích, exkurze do výroby společnosti Nutrend, ochutnávky suplementů, stravování dle zásad fitness výživy a mnoho dalšího. V rámci celé akce bude také společnost Nutrend provádět mezi účastníky výběr nadějných a talentovaných sportovců a sportovkyň, kteří následně budou mít příležitost se stát novými ambasadory značky Nutrend.

Celým průběhem Fitness Campu bude účastníky provázet zkušený trenérský tým, který v minulosti organizoval soustředění v rámci Svazu kulturistiky a fitness ČR - autor populární knihy Moderní výživa ve fitness a silových sportech Ing. Lukáš Roubík, vicemistr Evropy v klasické kulturistice a rozhodčí SKFČR Vítek Sahula, mistr světa v klasické kulturistice a člen Nutrend Teamu Jakub Prchal a mistr Čech v kulturistice Ondřej Pospíšil.

Podmínkou k účasti je věk do 26 let včetně a účast na soutěži v jakékoliv kategorii v kulturistice a fitness v jakékoliv sportovní federaci a s jakýmkoliv výsledkem, případně aktuální příprava na první soutěž na podzim 2018. Díky dlouhodobé podpoře sportující mládeže a závodníků ve fitness a silových sportech je cena Fitness Campu dotovaná společností Nutrend a činí pouze 5.000 Kč. Cena zahrnuje ubytování přímo v luxusních prostorách Nutrend World na 3 noci, celkem 9 hlavních jídel, suplementaci, trika a kompletní program Fitness Campu (tréninky ve fitness centru apod.).

Přihlásit se můžete zasláním emailu na adresu , kde se dozvíte další podrobnosti a platební údaje. Kapacita Fitness Campu je ovšem omezená dohromady na 24 účastníků (12 sportovkyň a 12 sportovců), proto si své místo zajistěte co nejdříve!

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Hotový pre-workout nápoj,

který vás nastartuje!

Ochutnat
Hotový pre-workout nápoj,

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena