Energie sbalená do lahodné tyčinky v sobě kombinuje skvělou chuť a ideální formu doplnění živin, vhodná i během zátěže s vyšší intenzitou. Cereální tyčinka výborně zasytí, navíc je obohacena o antioxidanty a díky dvěma typům sacharidů se energie uvolňuje postupně.
Výrobky nutrend - použití při aktivitě turistická MTB
Jsem rekreační cyklista - horské kolo. Bude mi šedesát let a rád bych měl ze sportu ještě nějaký rod radost. Hledal jsem v doplňcích stravy a narazil na Vaše stránky. Můžete mi poradit jaké jsou vhodné tyčinky, gely a nápoje - před-během výkonu-a po něm. Jestli mohu kombinovat během výkonu nápoj HYPODRINK (většinou jezdím celý den)a tyčinky např. complex, Voltage energy bar, nebo je vždy potřeba užívat jeden produkt před výkonem, během a po výkonu. Jde mi hlavně o kombinaci nápoje s gely a tyčinkami. Omlouvám se pokud je můj dotaz trochu krkolomný. Děkuji za odpověď.
Re: Výrobky nutrend - použití při aktivitě turistická MTB
dotaz
Dobrý den, věnuji se plavání cca 4-5 týdně, ostatní dny posilovna, v poslední době pociťuji během tréninku nedostatek energie, stejně tak se mi nedaří zrychlovat a zvýšit sílu při sprintech, po tréninku užívám pravidelně After Training Protein, co byste doporučili před tréninkem ev. jindy během dne ke zvýšení výkonu. děkuji
Re: dotaz
Voltage vs power bike bar
Dobrý den, mohu se zeptat, jaký je přesný rozdíl meti tyčinkami Voltage a power bike bar, jestli má nějaký zásadně rozdílný dopad, nebotak nějak.
Re: Voltage vs power bike bar
rostlinný tuk
Dobrý den, chtěl bych se zeptat zda v tyčince Voltage energy cake je ztužený nebo částečně ztužený případně neztužený rostlinný tuk. děkuji
Re: rostlinný tuk
dotaz na výživu pro syna
Dobrý den, syn hraje hokej a trénuje 5 x v tydnu a sobotu nebo v neděli hraje zápas, kdy se chci zeptat, jaké tyčinky mu mám zakoupit ( Voltage popř. Jiné ), popř. Zda je nějaký protein na doplnění energie. Je mu 11 let, měří 145 cm a váží 38 kg. Děkuji za odpověď. Dušan Ševčík
Re: dotaz na výživu pro syna
Dotaz
Dobrý den,
chtěl bych se zeptat, kdy je možné si dát tuto tyčinku v rámci sportovní aktivity.
Odpověď
Tyčinka se ideálně hodí jako předzávodní svačina či lehká snídaně. Dejte si jednu tyčinku hodinu před tréninkem, závodem či výletem a budete mít dostatek energie pro začátek sportu. Tyčinku si můžete samozřejmě dát také v průběhu fyzické aktivity, ovšem spíše v méně náročné části.