COMPRESS B.I.G. je prémiový a velmi dobře vyvážený gainer s vysokým obsahem proteinu. Zcela unikátní složení zajistí vhodný poměr živin pro svalový růst, ale současně představuje ideální produkt pro účinnou regeneraci. COMPRESS B.I.G. je díky skvělé stravitelnosti možné konzumovat bezprostředně po tréninku, nebo v krátkém čase před fyzickou aktivitou.
Začátečník
Dobrý den,
před měsícem jsem začal s posilovaním a potřeboval bych poradit, jaký produkt si koupit abych začal nabírat svalovou hmotu. Chodím cvičit 2-3x týdně, posiluji celé tělo 2h. Stravu se mi zatím moc nedaří dodržovat, alespoň po cvičení jím ale rýži, vejce nebo maso. Zvažoval jsem COMPRESS B.I.G. nebo 100% WHEY PROTEIN. Připadně doporučujete něco jiného? Chtěl bych něco co mohu užívat i ve dny kdy necvičím. Je mi 37 let, vážím 75kg a měřím 172cm. Děkuji za odpověď.
Re: Začátečník
Redukce tuku a nabirani svalové hmoty
Dobrý den,
Mám na vás dotaz. Jaký produkt by jste mi doporučili na zredukovani posledních zbytku podkožního tuku a zároveň nárůst svalové hmoty? Do posilovny chodím 4-5x týdne plus 2 týdne běhat, bohužel tuk nemizi. Je mi 29let, 170cm, 71kg. Děkuji za odpoved
Re: Redukce tuku a nabirani svalové hmoty
Help!)
Zdraví Mám takovou otázku:je mi 21, výška 1.73, Váha 59.
Chci přidat hmoty, ale ne přijímat, jsem fitness 3 krát týdně, používám gainer a kreatin, ale bez skvělé efekty, co můžete doporučit v tomto případě? Díky!
Nevšímejte si pravopisných chyb, protože nevím dobře česky!))
Re: Help!)
Může syn protein
Dobrý den, synovi je 14 let a začal posilovat. Četla jsem na internetu že klasický protein je pro děti špatně stravitelný a může poškozovat játra a ledviny.
Syn měl loni problémy se srdcem ( arytmie ). Operativně je problém vyřešen ale chtěla bych se vás zeptat jestli má protein vliv na srdce.
Děkuji za odpověď Iva Kaulerová
Re: Může syn protein
Gainer či Protein?
Dobrý den,
mohl bych se zeptat?
Mám typický problém s nabíráním svalové hmoty ( 27 let, 79 kg, 184 cm).
Před pár měsíci jsem začal s tréninky ve fitku...vizuelně už nějaké výsledky pozoruji, ale váha mi pořád stagnuje.
Doposud jsem používal proteinové supplementy. Nebylo by v tomto případě lepší používat Gainery nebo dokonce kombinovat
Gainer a Protein?
Vím že Proteinové přípravky mají širší spektrum aminkoyselin a je v nich méně sacharidů, kdežto gainery obsahují kombinaci sacharidů a především BCAA aminokyselin. Nevím tedy, co zvolit, abych se nijak "neochudil" :) .
Předem děkuji za Vaše rady a hezký den!
Re: Gainer či Protein?
Dobrý den
Cvičím 3až4x týdně. Mým cílem je vyrýsováni postavy spálení tuků v oblasti břicha. Váhu mám 89 kilo. Beru pouze B.I.G. gainer hned po tréningu. Snažím si upravit jídelníček,ale jelikož jsem řidič z povolání a je mi 39let tak to jde hůře. Chtěl bych poradit jakym doplňkem dosáhnout lepších výsledků ohledně odstranění tuků a únavy. Děkuji.
Re: Dobrý den