Tento produkt již není v naší nabídce, vybrat si můžete podobný produkt MULTIHERB CAPS ve vztahu k energii a vitalitě.
Léty prověřená kombinace účinných látek v tekuté formě, s oblibou využívaná pro podporu energie a vitality. Speciální receptura obsahuje L-karnitin, L-arginin a ženšen, doplněné o L-glycin, vitamín B6 a hořčík. Produkt pro aktivní životní styl podporuje snížení vlivu stresu a fyzického i psychického vyčerpání.
Ředění vodou
Dobrý den. Lze karnitin ředit vodou několik hodin před použitím? Chodím cvičit po práci a karnitin bych si připravila ráno doma do lahvičky s vodou. Necvičím vrcholově, spíš na zhubnutí a udržení kondice. Proto bych vybrala tento karnitin. Který protein byste mi k tomu doporučili? Pila bych ho ne přímo po cvičení, ale spíš jsem zvyklá pít ho večer nebo pozdní odpoledne. Děkuji.
Re: Ředění vodou
Dobrý den, karnitinový liquid produkt lze dávku rozředit i ve vodě a pak popíjet. Takto připravený nápoj, ale opravdu co nejdříve spotřebujte. Protein vhodný pro Vaše použíti je MICELLAR CASEIN. S pozdravem Mgr. Janka Pálešová
Kombinace Carnitine 100000 a NEOCARNITARGIN s ženšenem
Dobrý den,
zajímá mě kombinace obou produktů, jestli lze na ráno na lačno 10ml - Carnitine 100000 a 30 minut odpoledne před výkonem (běh 35-60 minut) 30ml NEOCARNITARGIN s ženšenem. Chtěla bych zhubnout a zároveň si uvolnit svaly ze sedavého zaměstnání.
Děkuji