Esenciální větvené aminokyseliny (BCAA) ve volné krystalické formě, doplněné o vitamín B6 přispívající ke snížení míry únavy a vyčerpání. Tekutá podoba představuje nejrychlejší způsob vstřebávání aminokyselin. Produkt vyhledávaný pro podporu sportovního výkonu a ochranu svalové hmoty.
POMĚR VODY VS BCAA
Dobrý den, do kolika ml vody, mám aplikovat 1 dávku, tedy 40 ml bcaa? Děkuji S pozdravem Hořejš
Re: POMĚR VODY VS BCAA
Dobrý den, 1 dávku 40 ml BCAA LIQUID lze bez ředění vypít přímo, ale můžete také rozředit například do 150 ml vody, ale není to nutné. S pozdravem Mrg. Janka Jančíková
BCAA liquid během výkonu
Dobrý den, je vhodné používat bcaa liquid i přímo při výkonu? Konkrétně crossfit a trénink kickboxu, díky
Re: BCAA liquid během výkonu
Dobrý den, při zmíněné aktivitě doporučuji použití aminokyselin BCAA spíš před tréninkem. Při tréninku volit produkt ISODRINX, protože při zvýšeném energetickém výdeji ztrácí tělo zejména tekutiny a elektrolyty. Ztráty tekutin lze řešit při sportovní aktivitě za pomoci tohoto iontového nápoje, který obsahuje mimo jiné rychlý zdroj energie, který tělo využije lépe než BCAA. Pro regeneraci po tréninku doporučuji komplexní zdroj živin AFTER TRAINING PROTEIN. S pozdravem Mgr. Janka Pálešová
Regenerace
Dobrý den, prosím o radu: běhám cca 4x týdně, o víkendu vždy delší běh 15 - 20 km. I když zařazuji po tréninku výklus a strečink, nezapomínám na pitný režim před i během výkonu, potýkám se po tréninku s únavou svalů. Prosím o doporučení vašich regeneračních produktů (BCAA komplex, Regener či jiné?). Díky za odpověď!
Re: Regenerace
Dobrý den
Při popisované aktivitě bych volil mezi produkty AFTER TRAINING PROTEIN a RECOVERY PROTEIN SHAKE. První jmenovaný produkt (ATP) je vhodný pro kratší aktivity (cca do hodiny) a RECOVERY je vhodnější při náročnějších a delších aktivitách.
M. Tůček
Nabírání
Dobrý den, cvičím asi 2 měsíce a snažím se co nejrychleji nabírat. V doplňcích piji 1nebo 2 krát denně whey protein, a asi 5 dnů beru kreatin v kapslích, chtěl bych se zeptat jestli by pro mě bylo vhodné pít k těmto dvěma i bcaa liquid třeba před tréninkem bcaa s kreatinem a po tréninku bcaa s proteinem? Popř. co by jste mi doporučili dokoupit k nabírání hmoty? Samozřejmě nejvíce bílkovin sacharidů atd příjímám v normální stravě, jím hodně a tréninky mám intenzivní, 45-60 min. Předem Vám děkuji za odpověd', přeji hezký den.
Re: Nabírání
BCCA
Dobrý den , chtěla jsem se zeptat, jestli BCCA užívat jen při fyzické námaze, takže v den sportování nebo i v den, kdy nemám trénink ? Chodím cvičit 4x týdně-fitness. ráno na lačno před trénikkem si dám karnitin, po tréninku BCCA a protein ... ted rýsuji a shazuji tuk ...
děkuji za radu
LN
Re: BCCA
BCAA a protein
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli je dobrá kombinace BCAA Luquid a 100% whey protein tak, že bych si 45 min před tréninkem dal BCAA Liquid po tréninku také a 1h po tréninku 100% whey protein. Nemůže to mít špatný vliv na trávení? Je tato kombinace vhodná když je mi 15 let? Předem děkuji za odpověď.
Re: BCAA a protein