Předtréninkový instantní nápoj pro silové i vytrvalostní sporty, obsahuje směs účinných látek pro podporu stimulace organismu před fyzickým výkonem, zlepšení prokrvení a podporu koncentrace.
Re: Věk
Dobrý den, vzhledem k vysokému obsahu stimulačních látek EXPOLSIN ani N1 určitě nemohu doporučit pro teenage. Při náročném tréninku doporučím spíše ISODRINX případně CARBODRINX, dodají látky i živiny pro dostatek energie i minerálů, vitamínů. S pozdravem Mgr. Janka Jančíková
kombinace Explosin a Creatin
Dobrý den,
chtěl bych se zeptat zda je možná kombinace přípravku Explosin a práškového Creatinu před tréningem dohromady.
Ďekuji za odpoveď.
Re: kombinace Explosin a Creatin
Neúčinnost?
Dobrý den, týden zpět jsem si pořídil eXplosin na doporučení vaší kolegyně v olympii Brno, dříve jsem měl od vás N1 (docela spokojenost), ale bylo mi doporučeno předtreninkovky měnit.. avšak po explosinu se mi chce více spát než aby mě nabudil, nějaké doporučení co změnit? díky
Re: Neúčinnost?
Kombinace Preworkoutu, BCAA a L-carnitinu
Dobrý den,
ráda bych se zeptala, zda se tyto tři výše uvedené suplementy dají kombinovat? Kombinuji náročný kardio trénink s tréninkem silovým a zároveň se snažím držet nízkosacharidovou dietu. Děkuji.:-)
Re: Kombinace Preworkoutu, BCAA a L-carnitinu
Kombinace s BCAA pred treninkem
Dobry den, zajimalo by me, zda lze Explosin,ci N1 kombinovat pred treninkem s BCAA (po treninku opet BCAA + Glutamin a AAKG). Treninky v delce 1-1,5 h mam vetsinou az vecer napr. 20-21/30 h. Usnu pak a nebo budu moc nabuzeny? Jak je doporucovano davkovani s ohledem na denni dobu?
Dekuji,
Vitan Sykora
Re: Kombinace s BCAA pred treninkem
Explosin nebo N1
Dobrý den, co by jste doporučili jako vhodnější přípravek před závodem na 5 KM? Explosin nebo N1? A prosím proč? Děkuji
Re: Explosin nebo N1
Re: Explosin nebo N1