Hydratace plná živin pro moderní gladiátory

Hydratace plná živin pro moderní gladiátory

Ne každý má na to vstoupit do arény. Současní kulturisté mají s historickými gladiátory něco společného – kromě základního požadavku absolutní fyzické zdatnosti je to i směs nepochopení a respektu ze strany obyčejných lidí.

Kvůli ní je občas těžké, ale zároveň zcela zásadní, zůstat plně koncentrovaný. To, co někdy dělí dobrý trénink od skvělého je totiž právě koncentrace, plné soustředění na každý cvik, každé provedení každého jednotlivého opakování. Chybějící energie a žízeň mohou soustředění cvičence pořádně rozhodit, proto potřebujete zůstat hydratovaní a vyživovaní děj se co děj.

Okamžitý příval energie a živin, bez čekání, teď a tady. Speciální nápoj GLADIATOR je určen pro hydrataci organismu a k dodání účinných suplementů nejen v průběhu fyzického výkonu. Obsahuje 3000 mg větvených esenciálních aminokyselin BCAA a navíc je obohacen o 1000 mg L-argininu, který přispívá k tvorbě oxidu dusnatého (NO). Oxid dusnatý se podílí na rozšíření a uvolnění cév, aby živiny do svalů mohly pochodovat v zástupech. BCAA zvyšují hladiny energie při sportovním výkonu díky snadné přeměně na glukózu, chrání svaly před devastací díky „úspoře“ vlastních větvených aminokyselin a jsou základem rychlejší regenerace organismu po ukončení zátěže při oddalování pocitu únavy.

Ve většině kultur bojovníci používali a stále používají látky, které mají stimulující efekt. Ani gladiátoři nebyli výjimkou, aby předešli vyčerpání a zranění a aby dodali svému boji na intenzitě, měli své stimulanty vždy připravené. Moderní bojovník posilovny má po ruce nápoj Gladiator v půl litrovém balení k popíjení po celou dobu tréninku. Aby koncentrace zůstala tam, kde je jí potřeba, aby svaly zůstaly chráněné a organismus hydratovaný a plný energie. Vyzkoušeno v náročných podmínkách bojovníků.

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Křupavá a plná proteinu

Qwizz Protein Bar
Křupavá a plná proteinu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena