Jak i při sportu vypadat perfektně

Jak i při sportu vypadat perfektně

Kdo říká, že při výkonu nejde vypadat hezky? Víme, jak na to. Text: Soňa, Running.cz

Líčení? Ano!
Dávno neplatí, že se při sportování nemáme líčit. Vždyť se podívejte na známé sportovkyně. Vědí, že nalíčeným to více sluší a díky tomu tak i častěji nalákají sponzory. Velké značky chtějí stylové sportovkyně. Pokud chcete, aby se vám líčení nerozmazávalo, tak hlavní věcí je nesahat si na obličej! Přebytečný pot jen lehce odsajte do ručníku. Používejte voděodolné a long-lasting produkty. Nic ale nepřehánějte, rozdíl mezi sportovním a večerním líčením by určitě měl jít poznat!

Zaplétejte!
Fantazii se meze nekladou, nejpraktičtější jsou ale stažené vlasy, které se pak nelepí k obličeji, ani ke krku. Velmi módní a ženské jsou zapletené účesy – od copů až po copánky. I když jsou trošku rozcuchané, působí to hezky a messy. Abyste zabránila stékání potu do obličeje, pořiďte si čelenku, která pot snadno odsaje.

Nebojte se barev
Ve sportovním oblečení nebuďte střídmá. Nebojte se ani zářivých barev, které byste si na sebe jinak nevzala. Naopak – pokud budete venku, budete lépe vidět a třeba při běhání, když se smráká, je to velmi důležitý bezpečnostní prvek. Materiálny by měly být funkční, bavlna totiž, i když je příjemná, tak nasáklá potem chladí a špatně usychá.

Pečujte o pokožku!
V létě je totiž odhalená, a tak na ní pohledy často směřují. Jednou až 2x týdně jí dopřejte tělový peeling. Pokožku zjemní vyhladí a rozjasní. Pak ji natřete ještě za vlhka tělovým olejem, nejlépe v bio kvalitě. Přírodní oleje totiž pokožka velmi dobře snáší a rychle se vsáknou a nemastí. Pokud vaše pokožka ještě nemá opálenou barvu, zkuste tělová mléka s jemným, samoopalovacím efektem.

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Nenechte se vyiontovat

Objevit
Nenechte se vyiontovat

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Křupavá a plná proteinu

Qwizz Protein Bar
Křupavá a plná proteinu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena