Jak se nastartovat v novém roce

Jak se nastartovat v novém roce

Odpočinuli jste si a načerpali nové síly? Víme, jak je hned neztratit a začít nový rok tou pravou nohou!

Máte nějaké to kilo navíc?

Hlavně žádnou paniku. Nic není neřešitelné a tak se váha brzy vrátí na svoji původní hodnotu. Zkuste si jít třeba zaběhat – ten skvěle pálí kalorie i nabraná kila. Důležitá je ale rychlost a čas. Měli byste běžet pomalým tempem, tedy takovým, abyste v klidu mohli dýchat i mluvit a čas by měl být aspoň 45 minut v kuse.

Nic se nezboří

Nejhorší je zase po návratu do práce najet na hektické tempo a na stres. Jenže právě v takovém rozpoložení toho uděláte méně. Zkuste si svůj čas rozvrhnout a hlavně si vždy uvědomte, že se kvůli ničemu svět nezboří. Při náročných dnech hodně pomáhá hořčík, který je obsažený v balení Nutrend Multimineral Compressed Caps.

Zkuste masáž

V novém roce si dejte předsevzetí, že si pravidelně uděláte čas jenom na sebe. Stačí hodinka až dvě na masáži a hned se budete cítit lépe. Nebo si rovnou čas od času udělejte relaxační víkend, například v nově otevřeném Nutrend Worldu. Takový pobyt s privátní relaxací ve vířivce, sauně a pak při úžasné masáži. Nám se líbí například vysoce relaxační ajurvédská terapie Shirodara, pro kterou typický stékající nahřátý olej na „třetí oko“ – teda na místo na hlavě mezi očima.

Buďte odolní

Nenechte, aby vás hned na začátku skolily bacily. Důležité je posilovat svoji imunitu. Skvělý je přírodní šípkový čaj, který je bohatý na antioxidanty a vitamín C. Pokud nemáte čaj, skvělý je Vitamín C se šípky, který můžete mít kdykoliv u sebe a pravidelně ho užívat.

Text: Soňa, Running2.cz

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Hotový pre-workout nápoj,

který vás nastartuje!

Ochutnat
Hotový pre-workout nápoj,

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena