Jakub Prchal pozdrav ze světového finále

Jakub Prchal pozdrav ze světového finále

Cíl dostat se do finálové šestky na světě splněn!

Moji milí přátelé, včera byl pro mě důležitý den, kdy jsem poprvé závodil na Mistrovství světa v kategorii klasické kulturistiky mužů.

Loni jsem slavil obrovský úspěch v kategorii juniorů, a proto jsem se letos rozhodl směřovat svou přípravu tam, kde jsem to bral jako novou výzvu, a to mezi "dospěláky", kde jsem se utkal s těmi nejlepšími v kategorii nad 180 cm. Kategorie to byla opravdu nabitá a chvílemi jsem si říkal, jestli jsem vůbec na správném místě, protože všichni vypadali naprosto skvěle. Přesto se mi po semifinálovém boji povedlo probojovat do finále, a tak jsem si mohl celou soutěž naplno užít a předvést, na čem jsem celý další rok pracoval!

Je tolik lidí, tolik jmen, kterým bych chtěl poděkovat a já si neuvěřitelně cením každého, kdo mi jakýmkoliv způsobem pomohl, ale v první řadě chci poděkovat svému týmu Nutrend, protože bez nich bych si svou přípravu snad neuměl představit. Celoročně mě zásobují paletou špičkových suplementů, bez kterých by to v přípravě na závody nešlo, ať už jde o denní rutinu, kdy si před tréninkem šejkuju ten nejlepší preworkout N1 a po tréninku míchám Hydro Whey protein, nebo si ráno po snídani dávám naše Omega 3.

Měl jsem to štěstí, že jsem mohl odcvičit pár posledních tréninků před závody i u nás v Nutrend Worldu a můžu upřímně říct, že si obrovsky vážím zázemí, jaké u nás v Nutrendu mám. Teď závodím v reprezentaci Českého národního týmu mezi elitou a jsem neuvěřitelně šťastný, že nás můžu na světovém šampionátu hrdě reprezentovat!

Jsem člen Nutrend Bodybuilding teamu a jsem na to pyšný!

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Křupavá a plná proteinu

Qwizz Protein Bar
Křupavá a plná proteinu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena