Janík po sedmé vítěz FIA INTERNATIONAL HILL CLIMB CUP!

Janík po sedmé vítěz FIA INTERNATIONAL HILL CLIMB CUP!

Václav Janík a jeho Janik Motorsport s námi spolupracuje už dlouhá léta. Díky němu existuje Nutrend Racing Team, který je úspěšný po celém světě.

Sám Vašek to potvrdil celkovým vítězstvím v mezinárodním šampionátu Hill Climb Cup 2018, když se v posledním závodě v rakouské St. Agathe dostal na 4. místo a tím si potvrdil zisk již sedmého celkového vítězství tohoto evropského poháru v řadě.

Letos došlo v týmu k mnoha zásadním změnám. Přišlo několik nových závodníků, kteří rozšířili řady a téměř okamžitě začali sbírat úspěchy na okruzích i kopcích, ve sprintech i v endurance. To znamená , že "Nutrenďáků" je dohromady 5. Balász Volontér, Petr Lisa, Tomáš konvička, Jiří Svoboda a Václav Janík.

Exkluzivní novinkou v režii Janík Motorsport a Nutrend Racing, která rozbouřila před letošní sezónou hladinu českého motorsportu, bylo představení sportovního prototypu - speciál Norma M30 LMP3! Je to tzv. Le Mans Prototype - LMP. Tím se tým posunul i na okruzích o level výše. To se potvrdilo prostřednictvím Václava Janíka a Petra Lisy, kteří dosáhli na prvenství vytrvalostního i sprintového šampionátu v rámci divize 5, právě s vozem Norma M30 LMP3.

Jsme opravdu hrdi na to, že motoristický tým s malého moravského města se dostal na úroveň světových konkurentů, stejně jako společnost Nutrend. Všichni máme velké plány a věříme, že společně je splníme. O všech novinkách se dozvíte na www.janik-motorsport.cz nebo na @nutrend.endurance.

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Křupavá a plná proteinu

Qwizz Protein Bar
Křupavá a plná proteinu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena