Jaroslav Kulhavý obhajuje stříbro z Cape Epic

Jaroslav Kulhavý obhajuje stříbro z Cape Epic

Jaroslav Kulhavý a Christoph Sauser, tým Investec Songo Specialized, skončili na minulém ročníku Cape Epicu na celkovém druhém místě za týmem Scott Sram tvořeným Nino Schurterem a Matthiase Stirnemannem.

Sám Jára na svých internetových stránkách tvrdil: “S druhým místem musíme být spokojení, přijeli jsme sem bojovat o vítězství a to jsme do posledních metrů dělali. Jsme druzí,” řekl Jára po dojezdu do Val de Vie Estate.

Jenom pro osvěžení pravidel. Pro ty, kteří o tomto extrémně těžkém závodě nic nevědí. Závodí se v pěti kategoriích. Ženy, Muži, Muži Masters, Muži Grand Masters, Mix. V Masters jsou závodníci, kterým je v roce konání závodu nejméně čtyřicet, v Grand Masters ti, kteří dosáhli padesáti let a více. O zařazení týmu do jedné z mužských kategorií rozhoduje věk mladšího ze závodníků, takže pro příklad; pokud bude ve dvojici muž ve věku 53 let s kolegou, kterému je třeba 25 let, pojedou kategorii Muži. Ženská kategorie ani kategorie Mix s věkovými limity nepočítá.

Pro tento ročník si Jára vybral k sobě nového parťáka. Moc dobře ví, že pro budoucnost to bude jeho jeden z nejdůležitějších závodů a bez skvělé dvojky se zvítězit nedá. Je jim Howard Grotts z USA, pětadvacetiletý závodník s Colorada, který má za sebou velké úspěchy na domácí půdě v Cross Country nebo Short Tracku, kde skončil na 1. místě.

Celý závod budeme sledovat na Facebooku Nutrend Endurance. Buďte u toho s námi.

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Získejte proteinové palačinky ZDARMA

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Pečujte o svou imunitu

Zjistit více
Pečujte o svou imunitu

Funkční nápoj,

který se postará o vaši hydrataci.

Zahnat žízeň
Funkční nápoj,

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena