Jedinečný NitroPeptide Protein Blend

Jedinečný NitroPeptide Protein Blend

Při vývoji řady COMPRESS EXPAND byla vytvořena unikátní směs proteinů nesoucí název NitroPeptide Protein Blend, nová revoluční koncepce proteinových preparátů.

Dlouhodobý vývoj, kooperace s odborníky, investice do vývoje, spolupráce s nejlepšími českými a slovenskými kulturisty a kombinace těch nejlepších zdrojů, to vše je NitroPeptide Protein Blend.
NPPB obsahuje optimální poměr a kombinace frakcí špičkových bílkovin zpracovaných nejkvalitnějšími technologiemi výroby (př. metodou CFM – cross flow microfiltration). NitroPeptide Protein Blend zabezpečuje maximální a dlouhodobé zásobení svalů aminokyselinami (nárůst svalové hmoty a síly). Směs je navržena tak, aby její jednotlivé složky byly v zažívacím traktu i krevním řečišti zpracovávány a využívány postupně.Tím pádem je zabezpečeno absolutně nejvyšší možné podpoření anabolického (svaly budujícího) stavu.

NitroPeptide Protein Blend (NPPB) je založená na trisynergické kombinaci vybraných bílkovinných zdrojů (PeptoPro®, WPI, WPC). Je vyrobena z prokazatelně evropských zdrojů, z těch nejkvalitnějších na současném trhu.

NitroPeptide Protein Blend je mutlisynergická seskupení tří složek ve specificky významném poměru.

  • PeptoPro® Špičkové dipeptidové a tripeptidové hydrolyzované frakce kaseinu, které bezproblémově a rychle vstupují přes zažívací trakt do krevního oběhu. Díky tomu rychlému vstřebávání dochází k téměř okamžitému vyrovnání hladiny aminokyselin v krvi na potřebnou výši.Optimální hladina aminokyselin v krvi slouží jako „nekonečná“ zásoba stavebních kamenů pro svaly, tzn. ve svalech je neustále podporován anabolický (svaly budující) proces. Díky unikátní technologií výroby, tzv. řízená hydrolýza, byla eliminovaná hořká chuť, která je typická pro ostatní hydrolyzované zdroje bílkovin. Díky řízené hydrolýze má PeptoPro® neutrální chuť.
  • Syrovátkový protein. Vstřebávání syrovátkového proteinu (frakce WPI a WPC) probíhá v zažívacím traktu pomaleji než vstřebávání složky PeptoPro®. Nicméně díky „vyladěné“ kombinace a specifickému poměru, se dostává do krevního řečiště se zpožděním ve chvíli, kdy je PeptoPro® již využíváno svalovými buňkami. Díky postupné využitelnosti jednotlivých složek NitroPeptide Protein Blend je zajištěno dlouhodobé a vyrovnané zásobení svalů maximální možnou dávkou potřebných aminokyselin.
  • Syrovátkový proteinový izolát (WPI) je zpracován revoluční nechemickou technologií výroby, tzv. CFM metodou (cross flow microfiltration), jež brání denaturaci bílkovin. CFM je mikrofiltrace zkříženým tokem přes keramické filtry, díky které výsledný produkt obsahuje pouze zanedbatelné množství mléčného tuku a laktózy ( mléčného cukru ).

GRAF VSTŘEBATELNOSTI NPPB
Díky speciální trisynergické kombinaci jednotlivých funkčních látek a častějšímu dávkování dokážete udržet v průběhu celého dne optimální hladinu aminokyselin v krevním řečišti.
Složka PeptoPro® je částečně rozložený kasein na malé, lehce vstřebatelné di- a tripeptidové frakce.
U PeptoPro® je díky řízené hydrolýze potlačena hořká chuť na minimum, která je tolik běžná u jiných hydrolyzátů.
Trávení a vstřebávání WPI a WPC (syrovátkového proteinového izolátu i koncentrátu) probíhá pomaleji, protože trávící enzymy je musí nejdříve rozložit na jednotlivé peptidy a až poté mohou být vstřebávány ze zažívacího traktu do krevního oběhu.

NitroPeptide Protein Blend nabízí silný anabolický účinek se zaměřením na nabírání čisté svalové hmoty a síly, popř. rychlou regeneraci svalových vláken.

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Nenechte se vyiontovat

Objevit
Nenechte se vyiontovat

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Křupavá a plná proteinu

Qwizz Protein Bar
Křupavá a plná proteinu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena