Jiří Ježek opět boduje

Jiří Ježek opět boduje

Náš nejúspěšnější handicapovaný cyklista a člen NUTREND Teamu Jiří Ježek zvítězil v časovce světového poháru v italském Castiglione della Pescaia.

Náročná a zcela rovinatá trať v délce 30km dokonale prověřila nejen fyzickou kondici, ale i morálku všech závodníků. Jiří Ježek, jakožto obhájce celkového vítězství seriálu světového poháru UCI ParaCycling 2013, odstartoval jako úplně poslední. Jirka vedl od úvodních kilometrů a prvenství zaznamenával prakticky na všech mezičasech. Druhého v cíli, francouzského závodníka Jeremy Crepeliera, porazil o necelou půlminutu. Třetí skončil Jeffrey Martin z USA.

„Mám samozřejmě velkou radost. Moc si toho vítězství vážím! Už minulý víkend jsem tady v Itálii vyhrál dvoudenní závody „Verola ParaCycling Cup“. Bylo to pro mě důležité uklidnění. V týdnu jsem využil skvělé prostředí Toskánska k několika kvalitním tréninkům, ale dával jsem pozor, abych dobře naladil formu právě na tuhle časovku světového poháru. Chtěl jsem samozřejmě bojovat o stupně vítězů, ale vítězství mě mile překvapilo! Trať budila respekt, třicet kilometrů tupé dřiny po rovině podél moře… Soustředil jsem se sám na sebe, jen na své tempo. Až v cíli jsem viděl výsledek. A takový pohled potěší,“ okomentoval svůj další významný úspěch člen NUTREND Teamu Jiří Ježek.

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Získejte proteinové palačinky ZDARMA

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Pečujte o svou imunitu

Zjistit více
Pečujte o svou imunitu

Funkční nápoj,

který se postará o vaši hydrataci.

Zahnat žízeň
Funkční nápoj,

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena