Jiří Ježek se rok od vážného úrazu znovu vrátil na stupně vítězů!

Jiří Ježek se rok od vážného úrazu znovu vrátil na stupně vítězů!

Pražský Strahov byl už po šesté dějištěm výjimečné, integrační sportovní akce, finálového závodu Evropského poháru handicapovaných cyklistů a finálového závodu Českého poháru mládeže a žen na silnici.

Dvoudenní závodní program, kdy na sebe po celý den navazují závody jednotlivých kategorií, přilákal na start stovky výkonnostních cyklistů. Mladí závodníci a ženy bojovali o vítězství nejenom v prestižním závodě, ale především o celkové umístění v Českém poháru za rok 2015. Handicapovaní závodníci měli motivaci ještě větší, na Strahově se rozdělovaly jedny z posledních důležitých bodů pro paralympijskou kvalifikaci v Rio de Janeiru.

Veliký respekt si získal nejúspěšnější handicapovaný cyklista světa a dlouholetý člen NUTREND Teamu Jiří Ježek. V nedělní časovce zaostal pouhých 0,4 sekundy za vítězem kategorie C4, úřadujícím mistrem světa Patrikem Kurilem ze Slovenska a v celkovém pořadí finálového závodu Evropského poháru handicapovaných cyklistů, kdy se sčítají výsledky silničního závodu, a časovky se posunul na konečné třetí místo. Rok od vážného úrazu při závodě mistrovství světa USA, s mnoha trvalými následky, se tak Jiří Ježek dokázal znovu vrátit zpět na stupně vítězů při vrcholné cyklistické akci. Jirka komentoval akci těmito slovy: „Nejkrásnější tečka za sezónou. Poslední závod roku a můj nejlepší výkon a umístění!!! Po sobotním lehkém zklamání z průběhu silničního závodu jsem v nedělní časovce na 15km nechal na trati úplně všechno. Byla to šílená jízda, ale stála za to! Těsně druhý, jen 0,36s (!) za mistrem světa a objevem letošní sezóny Patrikem Kurilem. Je to ten nejlepší konec téhle bláznivé sezóny! Díky všem za úžasnou podporu!“

Skvěle si na závodech vedla i další členka NUTREND Teamu Tereza Diepoldová, která vybojovala celkové prvenství, a ukázala tak svoji skvělou formu.

Gratulujeme!

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Křupavá a plná proteinu

Qwizz Protein Bar
Křupavá a plná proteinu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena