Juniorka Průdková zvítězila

Juniorka Průdková zvítězila

Druhé kolo Pražského MTB poháru, jehož je NUTREND partnerem, se jelo 27. dubna v Řepích a po dlouhé době si jezdci v Praze užili závody bez přívalových dešťů. Vlídné počasí tak významně pomohlo k testu tratě, na níž se v červenci pojede národní šampionát horských kol.

V závodě kategorie Elite mužů zvítězil Jiří Novák (Betch.nl Superior Bart Brentjens MTB Team) před Janem Nesvadbou (Superior Rubena Team) a Tomášem Paprstkou (Remerx Merida team Kolín).

„Děkuji reprezentačnímu mechanikovi Zbóňovi, že mi před závodem povolil zadní brzdu, takže se mi jelo velmi lehce,“okomentoval s úsměvem Jirka své bezprostřední pocity po projetí cílem a dodal: „Byla to velmi jezdivá a náročná trať. Myslím si, že tady bude atraktivní mistrák pro závodníky i pro diváky.“ Druhý muž v cíli Jan Nesvadba tento názor jen potvrdil, „Pořadatelé v Řepích odvedli obrovský kus práce, bude to vážně těžký mistrák...rychlá trať.“

Ve stejném čase odstartovaly do závodu ženy, juniorky a kadetky. Talentovaná juniorka Barbora Průdková z týmu NUTREND Specialized Racing slavila v cíli vítězství nejenom ve své kategorii, ale také mezi ženami celkově. Dramatický závod juniorů pak pro sebe rozhodl v cílovém sprintu bratr Barbory, Matěj Průdek (Bike 2000).

Závod v Řepích se jel také jako mistrovství České republiky neslyšících cyklistů. Mistrovský trikot si z Prahy odvážejí Jan Čapek a Renata Šuláková, oba SK SKIVELO neslyšících Olomouc.

Další, v pořadí už třetí závod Pražského MTB poháru, se pojede v neděli 4. května v lokalitě Praha - Kbely a zajímavostí je, že bude také mistrovstvím České republiky novinářů.

Kompletní výsledky ke stažení ZDE.

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Křupavá a plná proteinu

Qwizz Protein Bar
Křupavá a plná proteinu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena