Kde vzít energii pro vaši aktivitu a regeneraci

Kde vzít energii pro vaši aktivitu a regeneraci

Kde najdete více energie pro vaše denní povinnosti a k tomu ještě sportovní aktivitu? Když už jste se rozhodli a dali si třeba předsevzetí do nového roku, nebo jste pravidelně sportující, ale chybí vám energie do cvičení?

V takovém případě je potřeba zaměřit se na stravu, její složení a pravidelnost příjmu živin. Vzhledem k tomu, že lidské tělo se dokáže adaptovat na téměř jakoukoliv zátěž a situaci, mohli byste si položit otázku, proč tak důkladně řešit stravu? Je to hlavně z toho důvodu, že příjem některých potravin komplikuje regeneraci, zpomaluje ji, nebo naopak tělu dodá energie příliš.

V prvé řadě je třeba začít složením potravy v určité části dne. Jako první po probuzení nás čeká snídaně. Většina lidí na snídani nemá čas, a tudíž ji neřeší. Stačí jim po ránu káva a jedí až v zaměstnání nebo vůbec nesnídají. Poznáváte se v tom? Tak pozor je to velká chyba! Udělat si čas na snídani (a nejen na ni) je velmi důležité. Nařídit si budík o půl hodiny dřív, připravit si snídani a v klidu se najíst je pro někoho nemyslitelné, ale zkuste to. Budete překvapeni, jak se ten den budete cítit a že najednou více zvládáte.

Pokud se Vám nebude dostávat času na přípravu snídaně, je tu řešení v podobě suplementu. Jako vhodná alternativa se nabízí použití Protein Pancake, směs na lívance či palačinky, ze které jednoduše připravíte chutnou a živinově bohatou snídani. Nabízíme i praktický recept na proteinové wafle.

Patříte-li mezi silové sportovce, kteří požadují každodenní a vysoký příjem kvalitní energie, je zde pro vás řešení v produktu Compress B.I.G.. Tento přípravek je mimořádný v tom, že obsahuje až 26 % kvalitního zdroje bílkoviny, převážně ve formě peptidů. Peptidy jsou mimořádně snadno stravitelné a nezatěžují trávicí trakt. Jako zdroj energie je i v tomto případě použita Palatinose™ (isomaltulóza), která je pomalu vstřebatelným disacharidem.

To nejlepší z přípravku Compress B.I.G. je vysoký obsah větvených aminokyselin (BCAA), které jsou v každé dávce zastoupeny po 6 gramech a aminokyseliny L-glutaminu, který obsahuje každá dávka po 3 gramech. Také je třeba uvést i obsah pro tělo prospěšného kolostra (mleziva). Compress B.I.G. je díky těmto složkám výborným startem do nového dne pro každého silového sportovce.

Pokud vás čeká intenzivní sportovní trénink a potřebujete tělu dodat dostatek energie, ať již během aktivity nebo jako podporu regenerace po náročném tréninku, doporučujeme Cabodrinx. Obsahuje pestré zdroje sacharidů jak pro rychlou využitelnost, tak i pro pozvolné uvolňování energie.

Cabodrinx je pro sportovce jedinečný také díky přidaným antioxidantům vitamínům C, E, vitamínům skupiny B a aminokyselinám L-arginine a L-glutamine.

8.1.2022

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Nenechte se vyiontovat

Objevit
Nenechte se vyiontovat

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Křupavá a plná proteinu

Qwizz Protein Bar
Křupavá a plná proteinu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena