Kevin Nellen a jeho cesta na první závody

Kevin Nellen a jeho cesta na první závody

Za dva týdny mě čeká první soutěž ve federaci WBFF. Za poslední roky jsem chtěl soutěžit několikrát, ale kvůli Crohnově chorobě jsem se nedokázal s dostat pod 8% tělesného tuku, aniž by mi následně nebylo zle.

Letos jsem ale našel způsob.. díky polévkám, smoothie (nemohl jsem jíst zeleninu ani ovoce, vždy jsem pak trpěl záněty) a skoro nulové konzumaci masa.

Abych doplnil potřebné bílkoviny, používám Hydro Whey, který mi naprosto vyhovuje. Vedle všeho toho ovoce a zeleniny každý den užívám Multivitamin a Multimineral Compressed Caps, tak tělu dodám potřebné mikroživiny.

Během kardia jsem si teď oblíbil nová CLA+Carnitine, mám tak víc síly na delší dobu a můžu do tréninku dát vše. Společně s taurinem, tyrosinem a argininem je to skvělá kombinace, díky které v týdnu zvládnu všech 12 tréninků a stihnu zregenerovat.

Díky nově nastavené stravě a novým suplementům mohu dosáhnout lepších výsledků než před pár lety. V tuto chvíli jsem s 99 kily na 5,9% tělesného tuku. Za 17 dní pak přijde čas si poprvé stoupnout na stage v Amsterdamu. Bude to mé osobní vítězství - po všech těch letech najít způsob a dosáhnout na soutěž. Můžu tak ukázat lidem, že všechno je možné, jen musíte najít svou cestu!

Zdraví, Kevin Nellen Nutrend Ambassador

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Nenechte se vyiontovat

Objevit
Nenechte se vyiontovat

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Křupavá a plná proteinu

Qwizz Protein Bar
Křupavá a plná proteinu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena