Kolo pro život v Jestřebí

Kolo pro život v Jestřebí

S prvními dvěma závodníky v cíli, Pavlem Boudným (Česká Spořitelna – Specialized MTB), který patří do týmu Radima Kořínka sponzorovaného společností NUTREND a Jiřím Hudečkem (Symbio+ Cannondale), dorazila do cíle i průtrž mračen doprovázená blesky a silným větrem.

Přitom začátek dopolední programu i start do hlavního závodu vypadal tak nadějně. Skoro 300 závodníků Junior Trophy si užilo závodění na měkké a relativně suché trávě, po poledni dokonce vysvitlo na krátkou dobu slunce…

Na hlavní “Pro životní” trasu B dlouhou 58 km odstartovalo před polednem přes 450 závodníků. Ze začátku, zhruba na 10. km jela na špici čtveřice jezdců: Pavel Boudný, Jiří Hudeček, Jan Strož (IVAR CS – Author Team) a Michal Malík (Nilfisk Alto pro cycling). Jako první z ní na 20 km odpadl Malík, na 35 km v singlterkové pasáži nestíhal tempu Strož. Na čele zbyli už jen Boudný s Hudečkem. Grande Paolo zvítězil po dvou hodinách a téměř patnácti minutách jízdy. Druhý Hudeček nakonec ztratil 19 sekund. První ženou, která projela cílem, byla Lucie Vlášková (Kellys Bike Ranch Team). Z druhého místa se radovala Hana Falcová (Alltraining.cz) a z třetího Markéta Hlůžková (Symbio+ Cannondale). Pro obě závodnice to bylo jejich první pódiové umístění v kariéře v absolutním pořadí žen Kolo pro život.

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Křupavá a plná proteinu

Qwizz Protein Bar
Křupavá a plná proteinu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena