Kolo pro život v polovině seriálu

Kolo pro život v polovině seriálu

Seriál Kolo pro život a NUTREND Vás zvou první prázdninovou sobotu 4.7.2015 na 22. ročník Bikemaraton Drásal. Jak sami organizátoři říkají, v Holešově je jedna z nejkultovnějších tras bikerských závodů.

Na závodě KPŽ s pořadovým číslem 8 si můžete vybrat z tolika tratí, že určitě stojí za to přijet do Holešova užít si den s Kolem pro život. Vybrat si můžete od nejméně náročné trasy na 10 km až po extrémního Obra.

Trasa D (Fitness jízda) měří pouhopouhých 10 km, což je nejkratší vzdálenost z celého fitkového výběru KPŽ 2015. Je lehká a bez jakýchkoliv stoupání či klesání, pěkně po rovince. Trasa je ideální pro rodiny s dětmi i pro starší, netrénované ročníky. Start je v 13:00 v zámecké zahradě.

Druhá nejkratší trasa C bude mít délku 38 km s převýšením 1150 m a lze ji charakterizovat jako středně lehkou. Povede na Rusavu, Ráztoku, kde se novým úsekem připojí k trase A a B. Start trasy C bude v 11:55 z náměstí Dr. E. Beneše.

Klasická padesátka, tedy trasa B, donedávna „Krátký Drásal“ měří přesně 53 km a má převýšení 1500 m. Startuje stejně jako céčko z náměstí, ale o 25 minut dříve, tedy v 11:30.

Kultovka „Dlouhý Drásal“, trasa A na 115 km, pořádné převýšení 3200 m napoví, že byste měli zvážit své možnosti, tady se s bikery moravské vrchy nebudou mazlit. POZOR! Prezence na tuto distanci je možná na místě pouze v pátek 3. 7. Kvůli své délce startuje už v 7:45 z náměstí E. Beneše.

Loňská novinka OBR Drásal na 175 km s převýšením 5088 m je určena pouze pro velmi dobře trénované jedince, vytrvalce. Start je kvůli velmi dlouhé trati pouze pro ranní ptáčata, v 5:30. Je proto pochopitelné, že ani na trasu OBRa se nelze prezentovat v sobotu, ale pouze v pátek mezi 16:00 a 20:00 v prezenčním přívěsu KPŽ v zámecké zahradě.

Pořadatelé všem odvážným bikerům na všech trasách drží palce a jsou zvědaví na jméno dalšího vítěze nejdelší trasy, který stejně jako ostatní finisheři OBR Drásala obdrží speciální účastnické polo tričko.

Na Drásala jsou zvány už tradičně děti všech věkových a výkonnostních kategorií na dopolední dětské závody. Obrovský zájem o sérii Junior Trophy rok od roku i tady v Holešově stoupá. Trasa pro nejmenší závodníky bude vykolíkována v zámeckém parku.

Na Drásalovi samozřejmě nebude v zázemí chybět NUTREND stánek. Pro odvážlivce na trasu A a OBR Drásala Vám budeme k dispozici již v pátek, tak abyste se mohli zásobit energií na extrémní sobotní výkony. Podívejte se, jaké možnosti vám navrhl náš výživový poradce, který nebude na stánku chybět. Přijďte se zásobit a poradit se!:)

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Křupavá a plná proteinu

Qwizz Protein Bar
Křupavá a plná proteinu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena