Malé krůčky ke zdravějšímu tělu, které zvládne každý

Malé krůčky ke zdravějšímu tělu, které zvládne každý

Jeden z důvodů, proč lidé skončí s předsevzetím žít zdravěji ještě dřív, než s ním ve skutečnosti začnou je ten, že se snaží o moc velkou změnu. Vařit si jídlo do krabiček, minimálně třikrát týdně cvičit, začít běhat, počítat kalorie, zhubnout alespoň kilo týdně, začít cvičit jógu…

STOP!

Máme pro vás dobrou zprávu - nic z toho nemusíte. Místo toho, abyste skočili do vody po hlavně, soustřeďte se na malé krůčky a malé změny, které ale budete schopni udržet dlouhodobě.


Zařaďte do jídelníčku více bílkovin

Maso, ryby a mořské plody, mléčné výrobky, vejce, luštěniny. Všechny tyto potraviny jsou bohatým zdrojem bílkovin a ve vašem jídelníčku by neměly chybět. Dostat bílkoviny do hlavních jídel dne většinou není problém. S bílkovinami ke svačině vám pomohou třeba proteinové nápoje, tyčinky, proteinový pudink nebo kaše, které jsou ideální, když během pracovního dne nestíháte, ale i na výlety.


Najděte si sport, který vás bude bavit

Možná už jste někdy slyšeli, že ten a ten pohyb je nejlepší a že pokud chcete zhubnout musíte dělat to a to. Nemusíte! Najděte si sport, který vás bude bavit a je v pořádku, pokud to bude běh, jízda na kole, squash, crossfit nebo jakýkoliv jiný sport. Základem totiž je, že ho musíte dělat rádi. Budete se pak na tréninky těšit a pohyb se stane vaší samozřejmou součástí.


Vitamíny a minerály

Jakkoliv to může znít nedůležitě, nedostatek vitamínů dokáže ovlivnit nejen naši fyzickou, ale i psychickou pohodu. Zejména pokud začnete více sportovat, může se stát, že vám nějaké vitamíny nebo minerály budou chybět. Samozřejmě bychom se měli snažit o co nejpestřejší jídelníček, přesto je vhodné doplňky stravy občas zařadit. Na podzim a v zimě nám často chybí například vitamín D, který čerpáme především ze slunce a jeho nedostatek může snižovat naši imunitu, a dokonce negativně ovlivnit i naši náladu.

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Získejte proteinové palačinky ZDARMA

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Pečujte o svou imunitu

Zjistit více
Pečujte o svou imunitu

Funkční nápoj,

který se postará o vaši hydrataci.

Zahnat žízeň
Funkční nápoj,

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena