Máme za sebou další týden FAT DIRECT TOUR.

Máme za sebou další týden FAT DIRECT TOUR.

V pondělí 18.2. NUTREND rozdával FAT DIRECT SHOT ve třech částech republiky.

Severní Čechy byly jednou z částí pondělní tour, konkrétně jsme byli v Galaxii v Bakově u Mladé Boleslavi, Wolf fitness v Mnichově Hradišti, Fitness Bazén a Fitness Life v Liberci. Návštěvníky fitcenter v Královehradeckém a Pardubickém kraji jsme také obdarovávali novým nakopávačem a spalovačem v shotu. Jmenovitě v Easy gym v Náchodě, FIT4FUN Flošna a FIT4FUN v Hradci Králové a v H-centru v Pardubicích. Zasoutěžit si s NUTRENDEM a dostat shot zdarma mohli i v Písku v Harmony wellness club, Fitness River, Fit studio TJK.

V úterý 19.2. jsme zůstali na severu Čech. Naše zastávky byly A-Fitness v Roudnici nad Labem, Let´s Go v Hoštce, Fitness Golem a Fitness centrum Družba v Litoměřicích. Současně jsme projížděli Olomoucí. Zde jsme zavítali do Help to be fit, Omega centrum zdraví a sportu a Ultimate fitness. NUTREND tým se činil také ve Středních Čechách, ve Fitness Spirit v Davli, Befit Energy clubu a Oxygenu v Příbrami.

Týden jsme zakončili ve čtvrtek 21.2. v Šumperku. Kde jsme se zastavili ve Fitness Kotelna a Fitness centrum Myší Díra, ve kterém jsme přispěli dárky a shoty a podívali se na Šumperský přebor v mrtvém tahu, který se pořádal v rámci charitativní akce DĚTI DĚTEM.

Čeká nás poslední týden FAT DIRECT TOUR. Ve kterém se budete moci potkat s Jozefem „Jojem“ Porubským a Miroslavem Juričkem, kteří budou v Brně, Ostravě a Pardubicích. Celý harmonogram akce najdete ZDE.
Tak neváhejte a přijďte si pro FAT DIRECT SHOT!

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Získejte proteinové palačinky ZDARMA

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Pečujte o svou imunitu

Zjistit více
Pečujte o svou imunitu

Funkční nápoj,

který se postará o vaši hydrataci.

Zahnat žízeň
Funkční nápoj,

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena