MASS GAIN (GAINER)

MASS GAIN (GAINER)

Společně s novou řadou výrobků od společnosti Nutrend přichází inovovaný sacharidový koncentrát. Stejně jako je tomu u produktů s podobným zaměřením, i zde převládají mezi živinami převážně sacharidy.

Jejich zastoupení je zde 59% a z toho jednoduché zdroje energie představují 48% z obsahu. Mezi jednoduchými zdroji energie je hojně zastoupen například disacharid PalatinoseTM, který má pomalejší vstřebávání a jeho glykemický index dosahuje hodnoty 32. Mezi dalšími představiteli sacharidů zde jsou maltodextrin, dextróza a fruktóza.

Bílkovina se v inovovaném produktu MASS GAIN objevuje ve formě syrovátkového proteinového koncentrátu a zastoupena je z 20%. V produktu najdeme hojně zastoupené esenciální větvené aminokyseliny (BCAA), dále aminokyselinu L-glutamin, L-arginin-alfa-ketoglutarát (AAKG) a taurin.

Použití tohoto přípravku MASS GAIN je vhodné pro široké spektrum sportů. Uplatní se jako skvělý regenerační produkt u vytrvalostní aktivity, ale své místo má i ve spojení se silovými sporty, kde bude skvělým zdrojem energie i jako poslední jídlo před náročným tréninkem. Složení produktu MASS GAIN představuje ideální poměr živin pro rychlou regeneraci organismu po těžké a dlouhotrvající aktivitě, ale i pro rychlejší svalový růst.

Skvělou zprávou pro všechny zastánce zdravého pojetí sportovní výživy je fakt, že nový MASS GAIN neobsahuje žádná umělá barviva a na rozdíl od většiny konkurenčních výrobků zde nejsou použita ani umělá sladidla. Přesto si jej můžete skvěle vychutnat a vybrat si z pestré palety lahodných příchutí.

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Křupavá a plná proteinu

Qwizz Protein Bar
Křupavá a plná proteinu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena