MASS GAIN – novinka mezi sachariďáky!

MASS GAIN – novinka mezi sachariďáky!

Sachariďák s optimálním mixem vybraných sacharidů pro podporu nárůstu svalové hmoty a urychlení regenerace. Vyzkoušejte naši novinku, dejte si po tréninku dávku rychle využitelné energie – ochutnejte náš nový gainer MASS GAIN.

MASS GAIN dodá vašemu tělu přesně to, co po tvrdém tréninku, tedy v tzv. anabolickém okně, potřebuje – maximálně účinnou dávku rychle využitelného mixu sacharidů v kombinaci s dalšími funkčními složkami jako jsou BCAA, vybrané vitamíny a bílkoviny. MASS GAIN pro vás bude znamenat lahodnou a funkční odměnu po vašem tréninku, na kterou se budete vždy těšit.

MASS GAIN je určen pro všechny, kteří chtějí maximálně zefektivnit svůj trénink a podpořit rychlý nástup regenerace. Je vhodný jak pro všechny kategorie silových sportovců a fitness, tak také pro kondičně cvičící a začínající kulturisty. Jeho účinky ocení také ostatní sportovci, kteří chtějí tělu poskytnout po tréninku kvalitní a rychlý start regenerace!

Hodnoty prozradí vše!
MASS GAIN vám dodá to, co skutečně po tréninku potřebujete - 72 % sacharidů, 14 % bílkovin a mix vybraných vitaminů (C, B3, E, B5, B6, B2, B1, B12, biotin, kyselina listová). V každé dávce svého potréninkového nápoje získáváte 6 gramů bílkovin, 29 gramů sacharidů (z toho 10 gramů sacharidů jednoduchých).

Podpořte i vy svůj objemový trénink a vyzkoušejte speciálně vytvořený sacharido-proteinový nápoj MASS GAIN .
Nápoj maximálně nastartuje obnovu svalového glykogenu a tím urychlí ve svalech nástup tzv. anabolických (svaly-budujících) procesů. Čím dříve se glykogen ve svalech po tréninku začne obnovovat, tím více si jej tělo vytvoří. A právě svalový glykogen a silový trénink jdou ruku v ruce.

Intenzita silového tréninku, jeho doba i kvalita je přímo závislá na hladině svalového glykogenu – tedy na sacharidech. Při kulturistickém a silovém tréninku totiž pracující svaly neumí jiný zdroj energie využívat - sacharidy jsou výhradním zdrojem energie těchto anaerobních tréninků. Pokud chcete zažít opravdu intenzivní trénink a tím pádem podpořit nárůst svalové hmoty, nepodceňujte dostatečný příjem sacharidů, a kdy jindy než bezprostředně po ukončení tréninku v tzv. anabolickém okně. Když budete mít nedostatek sacharidů, budete se cítit unavení, malátní, nebudete mít chuť do tréninku a o jeho kvalitě pak ani nemluvě.

Optimální mix sacharidů- 72 % sacharidů v každé dávce.
Ve speciálních potréninkových nápojích se ale nejedná pouze o kvantitu sacharidů, ale především o kvalitu, a na to při výběru gainerů nezapomínejte. MASS GAIN obsahuje mix tří speciálně vybraných sacharidů ve specificky významném poměru, a to mix glukózy, fruktózy a maltodextrinu. Glukóza společně maltodextrinem jsou zodpovědní za obnovu svalového glykogenu. Glukóza je jednoduchý a rychle vstřebatelný sacharid, maltodextrin je sacharid složený a vstřebává se o něco pozvolněji a optimálně tím doplní další dva zdroje. Fruktóza je tak trošku odlišný sacharid a podléhá jiným zákonitostem než dva výše zmiňované. Fruktóza zabezpečuje obnovu jaterního glykogenu, který je zodpovědný za stabilní hladinu glykémie.

Bílkoviny mají v MASS GAIN své důležité místo
Je prokázáno, že příjem sacharidů současně s bílkovinami provokuje tvorbu inzulínu (nejsilnějšího anabolického hormonu) více než sacharidy samotné. Proto je po tréninku mnohem efektivnější používání sacharido-proteinových nápojů než používání pouze čistých maltodextrinů apod. Ale to není zdaleka vše. Potřeba bílkovin po tréninku postupně narůstá, a tak je třeba poskytnout je zotavujícím svalům již od prvopočátku. 14% syrovátkové bílkoviny představuje pro tento účel optimální formu i koncentraci. Další bílkoviny poté nezapomeňte doplnit cca hodinu po ukončení tréninku formou proteinového koncentrátu, vyzkoušejte např. WHEY CORE.

MASS GAIN je nabízen v 5 lahodných příchutích (čokoláda + kakao, vanilka, jahoda, banán, meruňka) a ve 3 gramážích (1000g, 2250 g, 6000 g).

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Křupavá a plná proteinu

Qwizz Protein Bar
Křupavá a plná proteinu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena