Masterpiece - Vaše denní dávka krásy

Masterpiece - Vaše denní dávka krásy

MASTERPIECE by Simona je prémiovým beauty nápojem, který nemá na trhu konkurenci. Vysoké množství různých druhů kolagenu a správně namíchaného poměru důležitých vitamínů a minerálů v pravidelné denní dávce zpomaluje stárnutí pleti a prospívá zdraví.

Dva roky intenzivního vývoje, špičkové technologie a prvotřídní ingredience daly vzniknout naprosto výjimečnému produktu, který může právem nést název MASTERPIECE. Spojením tří druhů vysoce funkčního kolagenu, kyseliny hyaluronové, biotinu a vitaminů vznikl unikátní nápoj, který dokonale vyživí pleť, vlasy, nehty i klouby.

Instantní nápoj s příchutí malin a hrušky, s kousky skutečných plátků růží, je bez přidaného cukru, bez lepku, umělých barviv a GMO. Jedná se o 30 denní beauty kúru. Každý den si do vody, smoothie, džusu nebo čaje vsypete jeden sáček s účinnou směsí v prášku. Poté zamícháte a vypijete.

Kolagenová směs je složena z hydrolyzovaného rybího kolagenu typu I, z hydrolyzovaného a i nativního kolagenu typu II, které se vyznačují vysokou vstřebatelností. Kromě toho účinná směs obsahuje vyhledávanou kyselinu hyaluronovou a další účinné látky, jako jsou zinek, jód, vitamín C, biotin a vitamín B3 ve významných dávkách. V produktu jsou navíc nasekány okvětní lístky sušených růží. Všechny tyto vysoce kvalitní ingredience jsou součástí unikátní receptury, která je tou nejlepší volbou pro vaši krásu.

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Křupavá a plná proteinu

Qwizz Protein Bar
Křupavá a plná proteinu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena