MS maratonců pro ČR bez medaile

MS maratonců pro ČR bez medaile

Loni to bylo zlato Jaroslava Kulhavého a bronz Terezy Huříkové, letos vyšli čeští bikeři na světovém šampionátu v marathonu bez medaile. Tituly vybojovali v italské Val Gardeně Alban Lakata z Rakouska a Norka Gunn-Rita Dahleová-Flesjaaová.

Trať ve Val Gardeně byla asi nejnáročnější v historii mistrovství světa. Na 86km neuvěřitelné převýšení 4700m. Extrémnost tratě již avizoval Viktor Zapletal, trenér české reprezentace, ale také člena NUTREND teamu Jaroslava Kulhavého, který šel na závod bez velkých ambicí a bral toto mistrovství jako skvělou průpravu na závody Světového poháru v cross country. Přesto chtěl v závodě bojovat o co nejlepší umístění. Třetinu závodu se držel ve vedoucí skupině. Pak sám popisuje: „Objel jsem dva kopce a dva sjezdy a potom, když jsem začal ztrácet kontakt s nejlepšími, už nemělo smysl dál pokračovat. Uřízlo by mi to nohy.” Další zástupce NUTREND teamu Matouš Ulman (Česká spořitelna-Accolade) skončil na 28. místě.

Zajímavou informací, která vyletěla do světa medií, byl report z kuchyně české bikové reprezentace. Kuchařem českých bikerů je Martin Jarouš. Výhodu reprezentačního kuchaře popsal Viktor Zapletal, který mimo jiné spolupracuje se společností NUTREND. Reprezentační kuchař je řešením pro zaručenou kvalitní stravu, správné načasování jídel během dne s ohledem na závodní program, ale také snížení zbytečných nákladů na výjezdy reprezentace. Potřebu vaření také zapříčinilo přemístění z hotelů do apartmánů. Nejen, že je k dispozici kuchyně, ale také větší prostory a tím pádem i zvýšené pohodlí pro reprezentanty. V jídelníčku se na mistrovství světa objevila například odlehčená bramborová polévka s červenou čočkou, cizrnou a batáty, krůtí steaky na paprice nebo sladká rýžová kaše s javorovým sirupem. Díky Jardovi Kulhavému a Matouši Ulmanovi měly na společném jídelním stole své místo i výrobky NUTREND. Kluci palec nahoru.

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Získejte proteinové palačinky ZDARMA

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Pečujte o svou imunitu

Zjistit více
Pečujte o svou imunitu

Funkční nápoj,

který se postará o vaši hydrataci.

Zahnat žízeň
Funkční nápoj,

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena