Na Říp vyjel s Alltrainingem.cz i Dominik Hašek

Na Říp vyjel s Alltrainingem.cz i Dominik Hašek

V neděli 26. října vyrazilo téměř osmdesát bikerů směrem Říp. Známá rozlučka s cyklistickou sezónou byla díky přívětivému počasí velmi povedenou akcí. Společnost NUTREND, která je partnerem Alltraining.cz, nechyběla ani tentokrát!

U tréninkového centra Alltraining.cz se sešlo téměř osm desítek bikerů v čele se zkušeným trenérem Vojtěchem Beranem, vynikající fyzioterapeutkou olympioniků a též výbornou závodnicí Terezou Beranovou, hvězdou NHL a několikanásobným vítězem Stanleyova poháru Dominikem Haškem a jedním z nejúspěšnějších závodníků ČR Janem Strožem. Ten byl zvolen hlavním tempařem vyjížďky a staral se o střídání pohodového a místy i závodního tempa.

„Zakončení cyklistické sezóny je pro mě vždy událostí, kterou si chci užít a oslavit. Ráno při příjezdu do cyklistického tréninkového centra Alltraining.cz mi bylo hned jasné, že jsem si společnost vybral správně. Na vyjížďku jsem dostal kvalitní bidon, iontový nápoj a energetickou svačinku od Nutrendu. Když jsem se potom rozhlédl kolem sebe na skoro 80 spokojených účastníků, byl jsem moc rád, že jsem i letos mohl oslavit konec sezóny s Alltraining.cz krásnou podzimní vyjížďkou na Říp," prozradil dlouholetý bikový nadšenec Petr Skůček.

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Křupavá a plná proteinu

Qwizz Protein Bar
Křupavá a plná proteinu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena