Nartes a Avon Pochod

Nartes a Avon Pochod

Avon Pochod je tu každý rok na podporu žen s rakovinou prsu. Prostřednictvím virálu se ale organizátoři letos také rozhodli upozornit na dodržování dostatečného pitného režimu!

Každoroční událost na podporu žen s rakovinou prsu, kterou pohání lidská solidarita a chuť pomáhat! Každoročně se jí účastní desítky tisíc lidí v České republice. V globálním měřítku jsou to pak miliony účastníků ve více než 50 zemích po celém světě. Společnost NUTREND se hrdě hlásí k podpoře tohoto unikátního projektu. Pro účastníky budou připraveny tisíce růžových vod NARTES a už teď si můžete zakoupit speciální limitovanou edici tyčinek Deluxe protein bar s příchutí jahodový cheesecake!

Letos již 18. ročník se koná 9. června v Praze a doprovází jej nejen oslava 18. narozenin, ale i téma Fandíme ženám, tak přijďte svou účastní podpořit tuto akci spojující lidi po celém světě! Vstupenkou je tričko Klára od návrhářky Kláry Nademlýnské, jehož koupí podporujete projekty na pomoc v boji proti zákeřné rakovině prsu. Pochod startuje v pravé poledne ze Staroměstského náměstí a účastníky čeká 3,1 km dlouhá trasa směrem na Štvanici.

Avon Pochod každoročně podporuje spousta známých osobností a z řad našich ambasadorů je to Olga Šípková, Václav Noid Bárta a Gabriela Partyšová. Podpořte také dobrou věc, těšíme se na Vás!

Tričko Klára si můžete objednat ZDE.

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Křupavá a plná proteinu

Qwizz Protein Bar
Křupavá a plná proteinu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena