Náš svatební půlmaraton

Náš svatební půlmaraton

Když se dva běžci potkají na pražském půlmaratonu, tak kde jinde může po třech letech jejich svatba být, než právě tady? Jaké to bylo běžet ve svatebním, vzít se v půlce závodu a Nutrendem zachraňovat jiné běžce?

Už rána, kdy jsme se probudili, tak sluníčko prosvítalo skrze okna. Bude to výjimečný den, tušili jsme. A taky že byl. Potkat se spolu ve svatebním, utrousit pár slziček štěstí a spěchat na start. Rychle ještě zhltnout půlku proteinové tyčinky Evoq, po které se dobře běhá.

Stojíme ve svatebním v koridoru a víme, že musíme běžet rychle. Start je v deset, ale v 11 hodin jsou na letenských schodech pod kyvadlem všichni připraveni – oddávající, rodina, kamarádi a paní matrikářka, která pak spěchá na další svatbu. Letíme jako střely, ale je to krásné. Všichni nám přejí a povzbuzují nás. Chvílema to ale není snadné. Tempo je rychlé. Na 8. kilometru Soně dodává novou sílu energetická tableta Carbonex.

Stihli jsme to! Jsme na čas pod kyvadlem! Dojemná řeč našeho oddávajícího, manželský slib a přání….čerstvě oddaní probíháme špalírem svatebčanů, ale druhou půlku už si užíváme. Tempo je pohodové, my šťastní,
zamilovaní a nabití energií. Najednou Michal vidí jiného běžce, jak má křeče. Vytahuje z kapsy lahvičku Antikrampu a zachraňuje ho, v tunelu Husákovo ticho i jednoho asijského běžce.

Dobíháme ruku v ruce do cíle. Jsme tak šťastní. Bylo to krásné, emotivní, dojemné. Byl to náš velký sen, který se nám splnil. Děkujeme!

Text: Soňa a Michal, Running2.cz

Foto: Šárka Martinů

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Křupavá a plná proteinu

Qwizz Protein Bar
Křupavá a plná proteinu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena