Nepřepálit začátek.......

Nepřepálit začátek.......

...........to je zásadní pravda. Pokud člověk začíná hubnout, měl by si uvědomit, že se nejedná o dietu a pohyb na 1-3 měsíce, ale že se jedná o změnu životního stylu napořád.

Proto změny, které člověk provádí v procesu hubnutí, mají být trvalého charakteru. S tímto vědomím ( ...a nechci-li nabrat „po dietě“ více kilogramů) musí člověk do života zařadit přiměřený pohyb a stejně tak jeho intenzitu. Já bych doporučoval začít jednou-dvakrát týdně a takto vydržel stále.

Když nebudu cvičit 2x, půjdu nutně alespoň jednou týdně. To stačí. Ruku na srdce! Kdo vydrží cvičit celý život 3-6x týdně? Nikdo. A tak hledejte přiměřenost, která neobtěžuje život, ale současně věřte, že pohyb k životu patří - a proto se raději 2x týdně zvednu od televizních seriálů a jdu cvičit. Je vhodné popřemýšlet, kde je možné ve svém životě vyhledat pohyb navíc. Jít domů po schodech, vystoupit o zastávku tramvaje dříve, jít pěšky do práce, jít se psem na intenzivní procházku...atd. Dá se najít mnoho přírozeného pohybu, který bude fungovat.

Je vhodné dříve, než půjdete někam cvičit, si zjistit o svém instruktorovi, jestli je dobře vzdělaný a má odbornou kvalifikaci. Je hodně instruktorů, kteří cvičí jen tak, bez jakéhokoliv vzdělání a to je cesta ... do pekla. Jsem zastáncem rozumného pohybu a mezi to řadím powerjógu, chůzi, lehký jogging, pilates, funkční trénink atd. Když jednou týdně budete cvičit powerjógu, která protáhne a současně posílí a k tomu zvolíte aerobní aktivitu typu rychlé chůze, či joggingu – je to dokonalá kombinace. Na svých klientech jsem si ji vyzkoušel a vím, že tato kombinace výborně funguje. K tomu vědomé a zdravé jídlo, doplňky potravy a ....cíl se plní!

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Křupavá a plná proteinu

Qwizz Protein Bar
Křupavá a plná proteinu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena