NEZTRÁCEJTE MOŽNOST POHYBU.

NEZTRÁCEJTE MOŽNOST POHYBU.

I VAŠE KLOUBY POTŘEBUJÍ REGENERACI Nejen vlivem gravitace, ale i při pravidelné fyzické aktivitě (náročné práci nebo při sportu), dochází k vysokým nárokům na naše klouby a může se objevit občasná nebo pravidelná bolestivost v páteři nebo u kloubních pouzder.

Tato bolestivost se s přibývajícím věkem nebo po úraze kloubů může projevovat častěji a nutí nás přemýšlet o vhodném řešení dané situace.
Nejlepším řešením vždy zůstane upravit stravu tak, aby obsahovala např. více vitamínu C z ovoce a zeleniny nebo chondroitinu sulfátu obsaženého v chrupavce mořských ryb nebo korýšů. Tato cesta je správná, ale mnohdy nedostatečná.
Společnost Nutrend vyslala na pomoc přípravky s obsahem zmíněných látek, ale i s jinými důležitými látkami obnovujícími nejen kloubní pouzdra, ale i zlepšujícími kvalitu kůže, vlasů a nehtů.
První takovou látkou je glukosamin sulfát. Ten je doporučován odborníky i pro svůj pozitivní účinek při příznacích artritidy. Hraje též důležitou roli při obnově nehtů, šlach, kůže, kostí, ale dokonce i srdečních chlopní a při sekreci slizu v trávicím traktu. U glukosaminu sulfátu nebyly prokázány vedlejší účinky a nejsou známy žádné kontraindikace při jeho používání. Glukosamin sulfát je získáván z mořských korýšů a měkkýšů.
Další mimořádně prospěšnou látkou naše klouby je chondroitin sulfát. Ten je důležitý z toho důvodu, že jej máme nejvíce zastoupeného v mezibuněčné hmotě chrupavky. Chrupavka je součástí pohybového aparátu, je velmi tuhá, ale současně i dostatečně pružná a díky tomu vyrovnává otřesy, kterým je naše pohybové ústrojí v každodenním životě vystavováno.
Třetí a velmi důležitou látkou je Methyl sulfonyl methan (MSM). Tento je skvělým prostředkem proti zánětlivým onemocněním kloubů, zánětům způsobeným přetížením z nadměrné aktivity.
Dalšími vhodnými složkami, které by měl správný doplněk pro ochranu kloubů, úponů a šlach přijímat jsou vitamín C, kyselina hyaluronová a hlavně kolagenní bílkovina.

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Získejte proteinové palačinky ZDARMA

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Pečujte o svou imunitu

Zjistit více
Pečujte o svou imunitu

Funkční nápoj,

který se postará o vaši hydrataci.

Zahnat žízeň
Funkční nápoj,

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena