Nová produktová řada Endurance na FOR BIKES 2019

Nová produktová řada Endurance na FOR BIKES 2019

Tento rok představujeme novou Endurance řadu produktů a poprvé ji můžete vidět, ochutnat a koupit na největším cyklistickém veletrhu ve střední Evropě FOR BIKES 2019 v Praze.

Po roce je tu opět nejprestižnější veletrh cyklistiky v České republice FOR BIKES 2019, který je jako každý rok v areálu PVA EXPO Praha. Čekají vás 5 hal plných vystavovatelů z celého Světa. Připraven je i doprovodný program Exhibice, závody v různých disciplínách, testování kol, rozhovory, autogramiády i televizní spoty z nejrůznějších cyklistických akcí u nás i v zahraničí.

Nutrend si takovou akci nenechá ujít. Tento rok je pro nás přelomový. Pro naše zákazníky jsme připravili celou novou Endurance řadu funkčních produktů. Pracovali jsme na ni 2 roky ve spolupráci se špičkovými sportovci, interními i externími odborníky. Za úspěch vděčíme i nové technologii, kterou jsme posunuli na úplně jinou úroveň. Důkazem je i to, že si nás jako oficiálního výživového partnera vybrala profesionální cyklistická ProTour stáj TEAM KATUSHA ALPECIN.

Na našem stánku C1 v HALE 3 můžete všechny produkty koupit s 20% slevou a některé i ochutnat.

Dále jsme pro vás připravili měření pomocí špičkového přístroje INBODY 370s. Zjistíte, kde konkrétně jste při přípravě na sezonu zredukovali tělesný tuk nebo jste nabrali svalovou hmotu. Postará se o vás odborník z našeho komplexu NUTREND WORLD. Běžná cena je 250,- Kč za jedno měření. My jsme pro vás připravili akci. Při nákupu nad 200,- Kč získáte měření ZDARMA.

Hosty na stánku budou členové Nutrend teamu Michal Prokop a Jaroslav Kulhavý. Sledujte Facebook @nutrend.endurance. Dozvíte se přesné časy, kdy si můžete přijít pro podpis.

Náš team se na vás těší v HALE 3 na stánku C1.

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Křupavá a plná proteinu

Qwizz Protein Bar
Křupavá a plná proteinu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena