Nova Cup - Mikulov

Nova Cup - Mikulov

Poslední závod cyklistické série NOVA CUP 2018 se pojede v Mikulově a Nutrend pro všechny závodníky připravil rady, jak správně použít naše produkty.

1. Aria Pura - 55 km
Pro závod, který je dlouhý cca 55 km je důležitý pitný režim a energie, která se musí doplňovat.

  • Před startem, cca 15 minut, vyzkoušejte GUTAR SHOT ENERGY. Nakopne vás. Ze stimulantů obsahuje především guaranu a extrakt zeleného čaje, taurin a ženšen. Je vhodný pro jedince citlivější na kofein. Doporučujeme na takhle dlouhou trať přidat i energii ve formě tyčinky VOLTAGE ENERGY CAKE.
  • Cca na 20. kilometru použijte první s gel. Doporučujeme ENDUROSNACK, který obsahuje tzv. pomalé cukry (Palatinose). Energie z něj se pozvolna uvolňuje a dodává palivo pro pracující svaly.
  • Cca 35. km podle potřeby doplňujte další z řady našich gelů CARBOSNACK. Díky své specifické gelové konzistenci velice dobře vstřebatelné sacharidy, které nezatěžují zažívací trakt ani při zátěži s vysokou tepovou frekvencí.
  • V průběhu závodu přidejte ISODRINX a to nejlépe v hypotonickém ředění. 35 g na 750 ml vody (osmolalita méně než 250 mOsm/kg).
  • Při velkém nedostatku energie na konci závodu můžete použít TURBOSNACK. Má velmi rychlý náběh, ale také rychlý útlum. Proto ho použijte opravdu těsně před cílem.
  • Po dojezdu do cíle tělo potřebuje doplnit sacharidy, minerály a další látky, které přispívají k regeneraci organismu. Ideálním produktem je REGENER. Tímto produktem doplníte také hořčík, BCAA a vitamíny.

2. Nova Jízda - 25 km
Pro závod, který je dlouhý cca 25 km je důležitá energie na začátku, pitný režim a doplňování energie v průběhu.

  • Před startem, cca 15 minut, vyzkoušejte GUTAR SHOT ENERGY. Nakopne vás. Ze stimulantů obsahuje především guaranu a extrakt zeleného čaje, taurin a ženšen. Je vhodný pro jedince citlivější na kofein.
  • Cca 15. km podle potřeby doplňujte další z řady našich gelů CARBOSNACK. Díky své specifické gelové konzistenci velice dobře vstřebatelné sacharidy, které nezatěžují zažívací trakt ani při zátěži s vysokou tepovou frekvencí.
  • V průběhu závodu přidejte ISODRINX a to nejlépe v hypotonickém ředění. 35 g na 750 ml vody (osmolalita méně než 250 mOsm/kg).

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Získejte proteinové palačinky ZDARMA

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Pečujte o svou imunitu

Zjistit více
Pečujte o svou imunitu

Funkční nápoj,

který se postará o vaši hydrataci.

Zahnat žízeň
Funkční nápoj,

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena