Nutrend a Spartan Race na jednom místě v jednu chvíli? Díky Michalu Kulštejnovi

Nutrend a Spartan Race na jednom místě v jednu chvíli? Díky Michalu Kulštejnovi

Kdo říká, že kulturisté či Men's Physique nemohou běhat? Kdo říká, že vytrvalostní sporty spalují svaly? Pokud to děláte s rozumem jako Michal Kulštejn, tak věřte, že se ničeho bát nemusíte! Už v dubnu Michal naznačil, že má také rád venkovní aktivity a nebál se přijmout výzvu ostravského MAD RACE v rámci natáčení reklamy nového produktu N1.

A aby toho nebylo málo, ještě letos se rozhodl absolvovat velmi známý závod Spartan Race a získat tak do sbírky svých trofejí také „trifectu“, což je absolvování třech úrovní obtížnosti tohoto závodu (délky 5+, 13+ a 20+ km) v jednom roce. Tuto sobotu absolvoval závod ve slovenské Valčianske Dolině, prostřední úrovně „SUPER“, který byl nečekaně náročný! Nešlo ani tak o délku 17 km nebo 28 překážek, které nebyly vůbec lehké, ale nejhorší byl fakt, že celá trať byla po vydatných deštích notně podmáčená a bylo na ní tolik bláta, že spíše než aby se se běhalo, tak se klouzalo. S každým krokem se na boty nabalovalo tolik bahna, že unést je chtělo kus síly.

Zeptali jsme se Michala, jak je možné, že nemá strach ze závodů, o kterých se říká, že často sportovcům z jeho oboru odbourávají tolik cennou svalovou hmotu? Zvláště teď, když mu chybí do závodu Arnold Classic v Barceloně pouhých 6 týdnů?

„Pokud člověk trochu popřemýšlí, tak zjistí, že na každý takový závod se dá připravit. A teď nemyslím fyzicky. Ve své podstatě na trati máte soupeře jen sami sebe a nemá smysl srovnávat se s lidmi, kteří běží s vámi. Na startovním poli je taková škála lidí, že by bylo nefér rovnat se s pánem důchodového věku, se slečnami ze střední školy, či dokonce s lidmi, kteří sebou vezou určitý zdravotní hendikep a musí být tak na sebe během závodů více opatrní. Ono ‚připravit se‘ je myšleno v rámci suplementů, kde samozřejmostí je podpora od Nutrendu. Již ráno jsem pomalinku popíjel BCAA – v 1,5 litru vody jsem měl dvojitou dávku CREATINE MEGA STRONG POWDER. Cca 1 hodinu před výkonem jsem si dal tyčinku FLAPJACK GLUTEN FREE, která mi měla zajistit dostatek energie na takřka celý závod a hlavně bez pocitu nafouknutého břicha. Spolu s Flapjackem jsem si dal ještě 1 antioxidant a jeden multiminerál, ať mám dostatek těchto látek. 30 minut před závodem jsem na to vše navršil ještě BRUTUS ENERGY SHOT, abych byl správně nažhaven a připraven na vyběhnutí. Během závodu jsem popíjel isotonický nápoj a s sebou jsem měl dvě tuby CARBOSNACK s kofeinem a na ochranu svalů jsem si vzal ještě dvakrát BCAA shot. Nesmím zapomenout na MAGNESLIFE kvůli křečím. Nepředpokládal jsem, že bude nutné použít vše, co jsem si vzal, ale nikdy nevíte, komu tím můžete pomoci v okolí. S čím jsem však nepočítal, byl ten fakt, že se má cesta závodem protáhla o celé 2 hodiny více, než sem si původně dal za cíl. Vinu na tom nese kombinace bahna a mého kolene, které je v těchto podmínkách nestabilní, a proto jsem musel běžet velmi opatrně. Ještě že mám ty zásoby, říkal jsem si. A výsledek? Vše jsem spotřeboval a ještě by se hodila jedna tyčinka plná energie, např. VOLTAGE ENERGY CAKE! Ale to mi až tak nevadilo, protože jsem se moc těšil na mou nejoblíbenější ‚Excelentku‘ z edice GO TO RIO s příchutí kávy, kterou teď v poslední fázi dietu bez cukrů sice nemůžu, ale po dnešku jsem si řekl, že si ji zasloužím. Když jsem po závodě vybaloval věci z batohu, tak jsem si všiml, že mi zbyly všechny Magneslife a v tu chvíli mi došlo, že nastaveno bylo vše tak, jak má být! Nedostat křeče na tak náročném závodě znamená mít buďto skvělou kondici (což momentálně nemám), nebo velmi dobře zásobený systém minerály. A to se podařilo. Dávám to za vděk tabletkám antioxidantů a multiminerálů, které jsem měl před závody + isotonickému drinku v průběhu.“

Závod to byl pro Michala náročný, jak sám zmínil, jsme velice rádi, že naše produkty jsou pro něj důležité nejen na poli bodybuildingu, ale také na poli zcela neoraném, na poli extrémních překážkových závodů, jako je např. MAD RACE či Spartan Race.

Michale, gratulujeme, jsi velkou inspirací pro nás a lidi, kteří hledají stejnou cestu jako ty!

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Získejte proteinové palačinky ZDARMA

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Pečujte o svou imunitu

Zjistit více
Pečujte o svou imunitu

Funkční nápoj,

který se postará o vaši hydrataci.

Zahnat žízeň
Funkční nápoj,

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena