NUTREND je druhým rokem partnerem běžecké série NIGHT RUN. Letos navíc s pramenitou vodou NARTES.

NUTREND je druhým rokem partnerem běžecké série NIGHT RUN. Letos navíc s pramenitou vodou NARTES.

Po úspěšné spolupráci v roce 2019 jsme se zapojili do celé série včetně zimní části Winter Run a vánoční Christmas Run i v roce 2020. Staráme se především o pitný režim a to doslova. Na občerstvovacích stanicích najdete náš UNISPORT. Nápoj obohacen o funkční látky, jako jsou L-karnitin, L-alanin nebo taurin. Je vhodný zejména pro sportovce, fyzicky zatěžované osoby a pro efektivnější hydrataci.

Tento rok navíc můžete ochutnat naši přírodní pramenitou vodu NARTES, kterou získáváme z artéského pramene z hloubi 170 m. Ze zdroje pak tato voda putuje, bez dotyku lidské ruky, do stáčírny v Nové Pláni na Bruntálsku a každý z vás, který doběhne jakoukoliv trať dostává NARTES jako osvěžení v cíli.

Na závodech Night Run, Neon Run a plzeňském Půlmaratonu můžete využít na stánku NUTREND poradenství našeho týmu ve sportovní výživě a 20% slevy na produkty, které jsou přímo určené na běh. Pokud hledáte něco, co Vás během dlouhého dne zasytí, připravili jsme také vhodné svačinky ve formě proteinových palačinek, kaší a tyčinek.

Těšíme se na Vás na stánku a pokud byste chtěli poradit, jak naše produkty používat na trati, podívejte se na náš NUTREND PORADNÍK:

Poradník je rozdělen na městskou trasu 5 km a 10 km. Převýšení by mělo být minimální. Ideální pro běhy v parku, na stezkách nebo přímo ve městě.

Je to výborná příprava na Night Run do Ostravy, Hradce Králové, Brna, Liberce, Mostu, Prahy, Českých Budějovic nebo do Olomouce.

Pitný režim

Isodrinx: Nejdůležitější pro běžce je doplňovat tekutiny. Náš Isodrinx si rozmíchejte ve vodě a popíjejte po menších doušcích po celou dobu závodu. Udržíte správnou hydrataci organismu a také potřebné minerální látky.

10 km:

Před závodem

Endurosnack gel: Dejte si cca 20 minut před závodem půl sáčku gelu, který skvěle chutná, a především vás připraví na aktivitu. Hlavní složkou je Palatinose, což pro vás znamená, že získaná energie z gelu se do těla uvolňuje postupně.

VO2 Boost: K energetickému gelu se před výkonem skvěle hodí VO2 BOOST. Cca 45 minut před startem si dejte 2 tablety. Díky nim celý Night Run lépe udýcháte, a tím zlepšíte váš výkon. Kyslík je pro běžce jedna z nejdůležitějších věcí 😀

Během závodu

Endurosnack gel: V půlce závodu využijte zbytek Endurosnack gelu. Dodá vám další energii pro kilometry, které ještě zbývají.

Carbosnack gel: Pokud Vám nebude stačit Endurosnack gel, máme na stánku Nutrend k dispozici Carbosnack gel, který obsahuje rychlou energii. Když už cítíte tzv. "těžké nohy", třeba 2 km před koncem, gel vám pomůže překonat krizi.

Magneslife: Často se stává (hlavně ve velkém vedru), že při závodě dostanete křeče. Magneslife je pohotovostní shot, který funguje téměř okamžitě. Často jej sportovci využívají také při pocitu malátnosti, bolestech hlavy a podobných problémech, které vás mohou potkat i před závodem. Proto doporučujeme dát si jeden shot i ráno před tím, než pojedete na Night Run.

Po závodě

Regener: Abyste mohli ráno po závodě bez problému fungovat a užít si neděli, připravili jsme pro vás produkt, který je to nejlepší, co si můžete dát na regeneraci ihned po zátěži. Obsahuje minerály a vitamíny, které doplníte a pomůžete tělu dostat se do rovnováhy. Regener doporučujeme konzumovat pomalu a postupně vypít v průběhu cca 20 minut.

5 km:

Před závodem

Gutar Energy Shot: Jeden shot vám pomůže zkoncentrovat se na závod. Na startu budete připravení a soustředění. Obsahuje extrakt z Guarany a zeleného čaje. Výhoda je, že neobsahuje cukr. Doporučujeme vypít cca 30 minut před startem.

Během závodu

Carbonex: Během závodu může dojít ke krizi a vy v tu chvíli potřebujete něco, co rychle zafunguje. Kromě energetických gelů nabízíme i rozpustné tablety, které dodají energii za pár minut. Velká výhoda je rychlá vstřebatelnost a praktičnost. Každá tableta je zvlášť zabalena.

Po závodě

Magneslife Active Drink: Jeden drink po závodě vám doplní minerály v těle, doplní tekutiny a pomůže při regeneraci svalů. Je vytvořen jako regenerační nápoj pro kratší tratě do 60 minut.

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Křupavá a plná proteinu

Qwizz Protein Bar
Křupavá a plná proteinu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena