NUTREND jezdci na MS v maratonu horských kol

NUTREND jezdci na MS v maratonu horských kol

Světová maratonská špička se v těchto dnech soustředí v italském vysokohorském centru Val Gardena, kde se v sobotu uskuteční mistrovství světa horských kol v maratonu.

Česká republika na vrchol vysílá 8 jezdců, mezi nimiž jsou také 2 členové NUTREND Teamu – Jaroslav Kulhavý (Specialized) a Matouš Ulman (Accolade Česká spořitelna). Pavel Boudný, další člen týmu NUTREND, limit pro účast na MS splnil, ale podobně jako v minulých letech nominaci odmítnul a dal přednost některému z tuzemských závodů.

Pořadatelé závodu připravili velmi náročnou trať s extrémním převýšením. Pocity našich jezdců z tréninků zde ve Val Gardeně vypovídají, že se chystá skutečně jeden z nejnáročnějších maratonských závodů.
"Trať je velmi náročná, bude to maximální prověrka psychických i fyzických sil. Díky oficiálnímu tréninku mám možnost lehce naplánovat rozložení sil a gelů od NUTRENDu. Budou potřebaJ" říká Matouš Ulman, čtvrtý muž loňského mistrovství Evropy v Irsku.

Trenér Viktor Zapletal odhaduje možnosti Jardy Kulhavého a Matouše Ulmana: " Tento závod je svým charakterem a především profilem určený především specialistům na maratony. Obsahuje stoupání dlouhá více než 40 minut v maximálním možném sklonu, v podstatě tady vůbec není žádná rovinatá pasáž. Mohla by vyhovovat Matoušovi Ulmanovi. Jára se aktuálně pohybuje v přípravě určené výhradně na cross country. Jeho cílem je znovu
atakovat pódiové umístění ve světovém poháru XCO, který se jede už příští týden a na závod ve Val Gardeně se nijak speciálně nepřipravoval, pojede ho pouze z tréninku pro XCO. Nicméně je pravdou, že se nachází ve vynikající kondici a pokud se mu pojede dobře, může bojovat o některou z medailí či dokonce obhajovat loňské vítězství. Je jedním z mála světových jezdců, který je schopen kvalitně jet jakýkoliv závod."

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Nenechte se vyiontovat

Objevit
Nenechte se vyiontovat

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Křupavá a plná proteinu

Qwizz Protein Bar
Křupavá a plná proteinu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena