NUTREND podpořil MERCEDES-BENZ GRAND BMX

NUTREND podpořil MERCEDES-BENZ GRAND BMX

Letošní MČR v minirampě se uskutečnilo tuto sobotu v Žamberku v rámci letní SUMMER X FEST TOUR v produkci VSA Xtreme, tedy v našich krajích dobře známého cirkusu extrémních sportů Jenyho Valenty. Celá akce, která se konala za podpory společnosti NUTREND, vypukla již v pátek, kdy po celý den předváděli své schopnosti VSA Xtreme sportovci a večer proběhl lehký trénink před sobotním závodem.

Na pozvání Jenyho dorazil do Žamberku i Američan Nick Bruce, který letos zajel 13. místo na Dew Tour v Ocean City a patří mezi nejlepší na světě.

Do závodu se ve třech kategoriích přihlásilo celkem 23 jezdců, přičemž kategorie Expert a Master se díky nízké účasti sloučily do jedné. Bohužel mnoho našich Pro riderů bylo vyřazeno z boje o titul z důvodu zranění. Celý závod odstartoval úderem dvanácté odpolední kvalifikací Masterů, po nichž následovali Pročka.

Po krátkém odpočinku odstartovalo finále kategorie Masters, kam z 8 borců postoupilo 6. Nad všechny ostatní vyčnívali "dva muži v černém" Jonáš Zíka a Martin Kalaš, kteří oba pokořili rampu ve velkém stylu. Nezapomeňme však ani na Zdendu Weitera a jeho skoro odjetý fakie frotflip.

Do všemi očekávaného finále Profíků postoupilo 10 vyvolených. Porota to neměla vůbec jednoduché, protože všichni odvedli skvělé výkony a jen pár bodů rozhodovalo o konečném výsledku. Třetí místo Zdenda Pešek, druhý a mistr ČR je Erik Figar a celý závod naprosto ovládl Nick Bruce.

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Nenechte se vyiontovat

Objevit
Nenechte se vyiontovat

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Křupavá a plná proteinu

Qwizz Protein Bar
Křupavá a plná proteinu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena