Nutrend Racing a drama v Náměšti nad Oslavou

Nutrend Racing a drama v Náměšti nad Oslavou

Plný dramatických momentů byl 32. ročník Zámeckého vrchu v Náměšti nad Oslavou. V sobotu svedli nejrychlejší jezdci startovního pole velkou bitvu o prvenství. Na špici nechyběl ani Nutrend Racing Team, když se mezi pět nejrychlejších pilotů prosadil Jiří Svoboda i člen NUTREND Teamu Václav Janík.

O vítězství na Zámeckém vrchu byl velký boj. Dvojice Václav Janík a David Komárek předvedla v obou závodních jízdách vyrovnané výkony a nechala naplno vyniknout krásu závodů do vrchu. Václav Janík v první jízdě jen těsně zaostal, ale s odstupem 0,3 sekundy neztrácel naději na možné pokoření Davida Komárka v jízdě druhé. Úvodní den Zámeckého vrchu však přinesl více štěstí soupeři.

Druhé dějství Zámeckého vrchu 2014 bylo v neděli podpořeno větší přízní počasí, které přilákalo početné davy diváků. Návštěvníci se dočkali napínavého průběhu závodu, kde opět úřadoval Nutrend Racing. Václav Janík vstoupil v neděli do závodu jako nejrychlejší jezdec a s náskokem 0,3 sekundy! Komárek musel tentokrát dohánět. Zrychlit se podařilo i Jiřímu Svobodovi, jehož Norma se v rámci skupiny E2-SC opět dostala do cíle nad náměšťským zámkem jako druhá. V absolutním pořadí však Jiří poposkočil na třetí místo a byl tak druhým zástupcem „Nutrenďáků“ na průběžném pódiu pro nejrychlejší.

"Velmi náročná trať v Náměšti mi sedla. Jízdu od jízdy jsem zrychloval a dokázal jsem na hrbolaté trati najít optimální dráhu a tempo. Mám velkou radost ze zajetého času a samozřejmě i z dvojitého stříbra mezi prototypy, což je s dvoulitrovou plackou a v této konkurenci asi maximální možný výsledek,“ neskrýval svou radost z dosaženého úspěchu Jiří Svoboda. Nutrend Racing slavil i díky Vaškovi Janíkovi. Shodná jízda v čase 00:57,2 totiž stačila na pokoření Davida Komárka a vítězství Václava Janíka v druhém náměšťském závodu. "Vyrovnanost mezi mnou a Davidem musela být pro diváky dobrou podívanou. Nutrend Racing byl navíc vidět i díky perfektnímu výkonu Jirky Svobody, takže z mého pohledu maximální spokojenost,“ konstatoval po vítězném závodu Václav Janík.

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Křupavá a plná proteinu

Qwizz Protein Bar
Křupavá a plná proteinu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena