NUTREND RACING TEAM TESTOVAL V MOSTĚ

NUTREND RACING TEAM TESTOVAL V MOSTĚ

Konec října není pro testování závodní techniky příliš obvyklé datum, nicméně teplé počasí letošního podzimu nelze nevyužít, a tak část týmu Nutrend racing opět vyrazila na závodní trať.

Dějištěm, kam poslední říjnový den zástupci týmu spolu s dvoulitrovým prototypem Norma M20F zavítali, se stal mostecký Automotodrom.

Jako první do kokpitu usedl Václav Janík, který hned v úvodu dne využil téměř prázdné tratě autodromu, což mu dovolilo vůz otestovat na maximum. Nahřáté pneumatiky umožnily Vaškovi jet opravdu ve svižném tempu, čehož jezdec s chutí využil a sesbíral další cenná data a kilometry s tímto vozem. Poté Janík přenechal kokpit závodní Normy dalším jezdcům a přesedlal do civilního BMW M4, kde se po zbytek dne věnoval coachingu.

Druhým jezdcem, který za volat Normy M20 usedl byl Michal Paclík a jízda ve francouzském prototypu pohltila natolik, že z původně plánovaných tří ostrých kol využil celého časového limitu, určeného automobilům. Martin Kalvas, zkušený jezdec našeho týmu, zpravidla usedající do vozu KTM X-BOW R, byl dalším, kdo do monokoku Normy usedl. Pro Martina se rozhodně nejednalo o premiéru v tomto voze, čemuž také nasvědčovaly velmi rychlé časy, které s každým odjetým kolem ještě vylepšoval.

Posledním jezdcem, který do vozu Norma usedl, byl známý kopcový jezdec a v letošním roce také účastník šampionátu Octavia Cup - Richard Meixner. Také Richard si jízdu v prototypu užíval naplno. To že si s Normou výborně rozuměl, značily mj. i výborné časy, které v Mostě při své premiéře v prototypu zajel. Nyní se již pomalu začíná v týmu Nutrend racing pracovat na přípravě závodní techniky pro sezonu 2017, jen vůz Václava Janíka – Norma M20FC turbo, bude k vidění u našeho hlavního partnera, společnosti NUTREND D.S., kde bude zdobit vstupní halu sídla společnosti.

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Získejte proteinové palačinky ZDARMA

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Pečujte o svou imunitu

Zjistit více
Pečujte o svou imunitu

Funkční nápoj,

který se postará o vaši hydrataci.

Zahnat žízeň
Funkční nápoj,

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena