NUTREND TOUR 2020 - 31 měst, 65 fitness center

NUTREND TOUR 2020 - 31 měst, 65 fitness center

Chceme vás odměnit za vaše sportovní úsilí, ať už je celoživotní, dlouhotrvající a nebo je lednovým předsevzetím. Proto NUTREND vyráží v měsíci únoru na TOUR po celé České republice, během které navštívíme 31 měst a zavítáme do 65 fitness center.

Každý návštěvník od nás dostane ZDARMA tyčinku BE SLIM nebo PREMIUM PROTEIN 50 BAR. Kdo bude chtít, může nás potkat v jednom z 65 vybraných fitness centrech v určitý den a čas. Celý harmonogram akce najdete na konci článku.

Na každé naší zastávce můžete vyhrát v rámci různých výzev šejkry, ručníky, trička a další super ceny. Na některých místech se budete moci zúčastnit workshopu nebo tréninku pod vedením členů NUTREND TEAMU. NUTREND TOUR 2020 se zúčastní Pavel Szotkowski, Jozef „Jojo“ Porubský, Kuba Prchal, Tomáš Tvrdík, Karolína „Kaya_Li“ Liberdová, Václav „Noid“ Bárta a Miroslav Juríček.

Že jste ještě neslyšeli o tyčinkách BE SLIM nebo PREMIUM PROTEIN 50 BAR?

BE SLIM je unikátní proteinová tyčinka pro všechny, kteří chtějí skvělou chuť, dostatek proteinu a přesto nízký obsah cukru. BE SLIM má vysoký obsah proteinu 30 %, tedy 10 gramů v tyčince, obsahuje významné množství vlákniny, je zalita v pravé mléčné čokoládě. Je bezlepková a ve třech lahodných příchutích: biscuit, čokoláda + kokos a malina.

PREMIUM PROTEIN 50 BAR je tyčinka s prémiovým složením i kvalitou. V jedné tyčince je celých 25 gramů bílkovin a pouze 1 gram cukru, a to i přesto, že je celá tyčinka zalita v pravé mléčné čokoládě. Je bezlepková a ve třech lahodných příchutích: cookies cream, čokoláda a kokos.

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena