NUTREND tým a jejich příprava na Alicante

NUTREND tým a jejich příprava na Alicante

Pavel Szotkowski

Přípravu jsem započal už v prvním kvartále 2020, a to zejména v duchu zlepšení objemu slabin jako jsou ruce a zadních stran stehen. Cílová soutěž byla od počátku EVL's Prague PRO a poté opět Romania PRO. Objemová část dopadla celkem slušně, kdy jsem ke konci karantény měl zhruba 145kg, ale podmínky, jak jistě víte, nebyly ideální vzhledem k nouzovému stavu a několikatýdennímu výpadku fitness center.

Soutěž EVL's Prague PRO byla z výše uvedených situací preventivně zrušena. Otázkou bylo co teď. Fitparade PRO na začátku října se stala novým cílem, nicméně opět kvůli celosvětové pandemické situaci se profesionální část zrušila a otevřená zůstala pouze amatérská část. Rozhodl jsem se tedy pouze pro Romania PRO, která je až 15. listopadu. Z tohoto důvodu jsem si řekl, že na dietu bude dostatek času a tedy si ještě prodloužím období odpočinku. Nicméně se vytvořila nová soutěž, na kterou se právě s kolegou Mirkem Juríčkem chystáme, a tou je European PRO ve Španělsku, Alicante. To bylo ale těžké rozhodnutí, neboť se jedná o soutěž o 4 týdny dříve, než na Romania PRO, a proto jsem musel opravdu, jak se říká, šlápnout do pedálu.

Celou přípravu jsem trénoval velice intenzivně a dvoufázově a nakonec jsem z obav z toho, že se nestihnu připravit ve formě, na kterou jsem zvyklý, upustil. Celou přípravu můžete shlédnout v pravidelných videolozích pro redakci Ronnie.cz, kde jsem trénoval vždycky s nějakým hostem naší kulturistické scény. Mimo jiné i s kolegou, který bude soutěžit v kategorii Men's Physique, Miroslavem Juríčkem.

Celou přípravu jsem používal opravdu širokou škálu produktů Nutrend z oblasti bodybuilding. Oblíbil jsem si nové syrovátkové proteiny ISO WHEY PRO ZERO, zejména příchuť bílé čokolády a slaného karamelu. Dále jsem nevynechal ani jeden den bez MultiComplexu. Ty beru opravdu ve velkém a preventivně, a díky tomu jsem nebyl po celou dobu přípravy nachlazený nebo nemocný. Omega 3 a multivitaminy spolu se ZMA používám každý den a dost je propaguji pro všechny cvičence ale i necvičence, neboť prevence je základem zdraví nejen ve sportu, ale i v běžném životě.

Nově jsem použil i bezstimulantové kapsle VO2 BOOST z řady Endurance. Nových BCAA v příchuti coca cola a mango sorbet jsem se nemohl dopít celou objemovou přípravu. No a hlavně chutě zaháním proteinovými chipsy s příchutí steaku. Tyto chipsy se Nutrendu opravdu povedly a nechybí ani v jedné z mých objednávek. Dopřávám si je i poslední týdny před závody, protože mám pocit, že si užívám i něco zakázaného, přitom složení je špičkové a vůbec nenarušuje můj kalorický příjem.

Na soutěži nám držte palce, budeme to v současné situaci potřebovat a těším se, až pro vás sepíšu článek, jak závody probíhaly a jak vlastně dopadly z pohledu jediného profesionálního závodníka v ČR v kategorii Classic Men's Physique.

Miroslav Juríček

Ahoj jmenuji se Miroslav Juríček a jsem závodník v kategorii men's physique ve federaci IFBB PRO.

Připravuji se na Europa Championship PRO v Alicante ve Španělsku, což by letos měly být druhé největší závody po Olympii v Las Vegas.

Objemovou přípravu jsem začal v únoru, ovšem měl jsem kratší přestávku kvůli karanténě, pak jsem kolem srpna postupně najel na dietní část a nyní mám přesně 11 dní do závodů. Poslední dny a týdny je dieta samozřejmě nejtvrdší za celou dobu přípravy, ale lidi co mě znají, ví, že má filozofie je nedělat extrémy v jídle ani kardiu a zbytečně nestresovat tělo, jinak výsledek nikdy nebude podle očekávání.

V konečné fázi přípravy taky hodně nahrazuji maso, kvůli trávicímu traktu, naším ISO WHEY PROZERO (obzvlášť příchuť slaný karamel je úplná lahoda, doporučuji do rýžové kaše). Suplementaci v okolí tréninku mám nastavenou na EAA, N1 a Salt caps, tohle kombo mě správně nakopne, napumpuje, dodá během tréninku energii a pokryje mikronutriční složky. Na noc u mě kvůli regeneraci a imunitě nesmí chybět Omega 3 a ZMA.

A jelikož to vypadá, že to budou jediné závody tuto sezónu, mám v plánu si je co nejvíce užít a hlavně přinést tu nejlepší formu za celou dobu mé kariéry.

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Nenechte se vyiontovat

Objevit
Nenechte se vyiontovat

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Křupavá a plná proteinu

Qwizz Protein Bar
Křupavá a plná proteinu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena