NUTREND WORLD - opening

NUTREND WORLD - opening

V polovině září otevřelo své brány unikátní místo, které Olomoucký kraj dlouho potřeboval. Právě zde, kde před 25 lety začala psát historii společnost NUTREND, nyní vzniknul areál, který nemá v České republice obdoby. Čtyřpatrový NUTREND WORLD je oslavou sportu, zdravého životního stylu a well-beingu ve všech jeho podobách.

Fitness centrum o rozloze 1500 m2 vybavené nejmodernějšími stroji i diagnostikou nabídne dostatek prostoru pro celou řadu sportovních aktivit či různých typů tréninku, stylová restaurace bude po celý den servírovat kvalitní a čerstvé jídlo nejen formou self-service, ale k dispozici bude též tým kuchařů, pekařů a cukrářů, aby uspokojili i ty nejnáročnější požadavky.

Hosté se mohou ubytovat ve 24 designových pokojích. Téměř všechny budou mít výhled na dominantu okolí - Svatý Kopeček. Návštěvníci si navíc budou moci užít i privátní wellness zónu. Samozřejmostí bude kongresové centrum, prostory pro show kitchen, kavárna či běžecká plocha přímo na střeše budovy.

Čtvrt století od svého založení představuje společnost NUTREND tento unikátní projekt, který v sobě spojuje tradici, filozofii a hodnoty naší společnosti a je dalším významným krokem vpřed.

Buďte i vy součástí tohoto jedinečného světa - NUTREND WORLD.

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Křupavá a plná proteinu

Qwizz Protein Bar
Křupavá a plná proteinu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena