Odpočinkový den na Dakaru

Odpočinkový den na Dakaru

Kategorie kamionů má za sebou odpočinkový den. Jezdci si po dlouhých osmi dnech mohli odpočinout a nabrat síly na zbylých pět etap. To ovšem neplatilo pro mechaniky týmu TATRA Buggyra Racing, sponzorovaného společností NUTREND.

„Na Tatře jsme udělali vše, co jsme mohli. Proběhla kontrola motoru, náprav, brzd, převodovky, diferenciálu, rámu a všeho, co na autě vidíte. Dnešek má takové vtipné pojmenování, odpočinkový den, ale když se podíváte, jak tu kluci makají, je každému jasné, že my si neodpočineme,“ poukázal technický ředitel Robin Dolejš na mylnou představu o volném dnu.

Na zbytek Rallye Dakar se připravoval také organizační tým, který se po čtyřech dnech v Iquique začne opět přemisťovat z bivaku do bivaku. „Dnes nás čeká dlouhý přejezd a stoupání do 3000 metrů nad mořem, kde je umístěný další bivak. Co máme zprávy, tak nahoře se pohybuje teplota okolo nula stupňů Celsia, a tak to bude náročné. Věřím, že jsme na zbytek Dakaru připraveni a pokusíme se posunout pořadím ještě vzhůru,“ prozradil plány týmu TATRA Buggyra Racing manažer Jan Kalivoda.

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 500 Kč

Získejte vitaminy ZDARMA

Dárek k nákupu nad 2 500 Kč

Pečujte o svou imunitu

Zjistit více
Pečujte o svou imunitu

Funkční nápoj,

který se postará o vaši hydrataci.

Zahnat žízeň
Funkční nápoj,

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena